ironic -> RE: Julijke 2023 (28.6.2023 17:50:38)
|
Joj, čestitke! 🥰🥰🍀🍀🍀🎉🐞 Samo da imate zakladke v rokah in da je vse ok! No, midve pa sva nazaj v bolnišnici. Super! Že tak sva bili 10 dni, še sama sem prosila za dodaten dan, pa vedela sem da bi morali še dlje ostat, ampak kaj mi vemo a ne, oni so zdravniki.. pa smo danes imeli kontrolo in je bilo to to.. nazaj.. Kak dolgo ne vem.. Noro. Ravno teden dni doma pa spet tu. Ko se začneš privajati... Zdaj upam da naju spet ne spustijo prehitro.. takrat bi lahko podaljšali za dva dni pa bi bilo to to, ne pa takole.. Je vseeno mesec dni prej rojena in se res pozna, da ni dovolj razvita.. Sedaj se ji je zlatenica ponovila, pa prav vedela sem, ker sem po dojenju opazila. Pa ni bila zaspanka, prej sem jaz, me ona za dojenje zbudi.. Samo dolgo sva se začeli dojit, res predolgo, pa potem res nori krčki.. po moje je vse to vplivalo... Upam da tokrat uspe in da se ne vrneva več Ampak kot da bi vedela revica.. tak je bila umirjena in samo žalostno gledala, za prst me tak močno stiskala ko smo se vozili.. ma joj, boge naše male žabice 💔
|
|
|
|