ironic -> RE: Julijke 2023 (12.6.2023 1:41:13)
|
Najina Sofija je kar 11.6. 😊 se ji je toliko mudilo 😊♥️Enostavno mi je kasneje bilo že preveč. Popadki so prešli že na 4 minute, jaz se pa nisem odpirala, za CR še kar niso želeli, zato sem prosila za epiduralno. Malo sem se spočila - pol ure, nakar sem bila odprta že 7 cm, spodaj pa me začelo nenormalno boleti, kmalu zatem dobila tiščavnike in skoraj sama rodila, ker mi še niso verjele, sem rekla jaz moram potiskat, ker sem imela občutek da me lulat ampak da se nekaj spodaj dogaja, sem čutila in kar sama probala, čutila glavico, sem jih takoj klicala da se začenja. In potem sem kakšnih 10 min pa je prijokala. 😊😊🍀 Ves čas je imela roke pred obrazom, na vseh UZ skozi nosečnost in tako se je tudi rodila, zato sem dobila baje lepotne notranje šive, drugače ne bi bilo niti tega. Mi pa je babica ves čas masirala in mazala s kremo.. Zdaj mi je žal da nimam nobenih hladilnih vložkov,ker so v tosami ful poceni 2€ en, da boste vedele. Bom mojga poslala ker mamo trgovino v MB.Baje je nekaj plodovnice spila, drugače zgleda super, tako da lahko da jo dobim k sebi, ker je trenutno v topli posteljici in na opazovanju. Prav porodno pa naslednjič napišem, ko bom pri močeh od katetra 😉 Vso srečo ostalim! Mate to! 🩷🍀🐞
|
|
|
|