Anonimen
|
Ojla punce, kok ste pridne s pisanjem, objav za en teden ☺️☺️☺️ kolikor sem uspela na hitro prebrat vidim, da ste se vse v enem kosu 🥳 4.mama in upam, da bos sla kmalu lahko domov! 🍀🍀🍀 Tudi pri meni (itak) še nič novega. 💙 je priden, lepo miga. Malo boljše spim zadnje dni (beri ne zbujam se več na vsaki 2h) 🤣 … boleči kolki, sramne kosti, kolena, stopala ostajajo… pridelala sem še eno bolečino pri levi lopatici, nevem od kje in kdaj. V torek imam spet pregled (37t2d), mislim, da bo samo to osnovno - teža, RR, pa CTG, mislim, da smo prejšnjič z UZ zaključili. Pa tisti dan bom šla še po par stvari v nabavo - dodaten čaj malinovih listov, tista žoga za pilates, bi rada začela mal z vajami, pa če mi bo slučajno kej pasalo pri popadkih, pa še te vložke in podobne stvari za doma, tko da bo spet eno leteče dopoldne 🤪 Aja glede vetrovnih kapljic sem se odločila, da vzamem Lekobeba in kapljice koroških lekarn. Pa bomo videli, če bomo kaj rabili in če bo kaj pomagalo 💪🏼 Nabavit moram še tisti leseni lok z visečimi zadevami in eno podlogo za na tla, da bo 💙 čimveč na tleh.A katera ve KDAJ SE ZAČNE DAJATI OTROČKA NA TLA IN KDAJ SE GA ZAČNE OBRAČATI NA TREBUH (za par min dnevno). A to kaj povejo v porodnišnici? Potem pa je to res to. Menda 🤣 Še vedno upam, da rodim tja čez 10 dni 🤣 ampak nevem kako se bo 💙 odločil. Rada bi imela to kepico že v naročju! 🥰😍 … mi je rekla zdravnica, da naj raje razmišljam o tem, da bom čez rok, ker potem je človek samo neučakan in nervozen… ampak rok (3.7.) je meni še čisto daleč 🤣 sicer pa me v tem momentu ni čisto nič strah, sem ful optimistična. Delam tudi ene vaje (poslušam posenetek) za sproščanje z vizualizacijo poroda, katere so priporočene do poroda, med popadki, tudi med porodom… in res dajo nekako moč oz spremenijo sprejemanje poroda in proces v pozitivo ☺️😅 No, toliko.Bodite lepo 😍Saša
|