nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (10.6.2023 7:14:14)
|
Ojoj, imate kar pestro tukaj glede vsega... Držim pesti za prav vsako posebej 😘 Jaz sem imela včeraj pregled- 36 tednov in 3 dni, narocila me je naslednjič šele 27.06. Kaj ni to fuuuuul pozno?? No, je pa res, da jaz sem totalno dolgočasna v primerjavi z vami in brez nobenih popadkov ali znakov za prej rodit, ta mali je na glavo obrnjen, težek 3 kile in glede na to, da trikrat nisem pred rokom rodila tudi zdaj noben tega ne pričakuje... Tudi moža imam tako pridnega, da tudi nimam pripomb. Je pa res, da je to moj drugi mož. Prvi ni bil tak pa sem skoz poslušala: "a ne moreš sama?? Saj si mama/ženska. Moja mama je tudi vse samaaaaa!!!" Joj, mešalo se mi je!!! Zraven je pa tašča vedno uspela pripomniti, da ja, ženske sp zdaj drugačne in so one res vse same in nikoli nič pisnile 🤯🤯🤯 No, pol sem pa res vse sama in tako sama sem tudi ugotovila, da ga sploh ne rabim in mi je on čist odveč, ker mi samo na živce gre 🤣🤣🤣 Pol je bil pa čisto šokiran pa je bil še par let šokiran in moram reči, da je z novo partnerko popolnoma druga zgodba zdaj. Se tolažim, da hvala bogu se je očitno nekaj iz ločitve naučil. Vsake toliko me pa vseeno špikne zakaj z mano tega ni zmogel/hotel?? Ampak zdaj sva oba srečna z novimi partnerji in je ze prav tako... Delam še vedno, čeprav sem že na porodniškem uradno pa še selimo se, tako da kar se tiče tega je zelo pestro, zraven pa seveda vsi trije otroci z zaključki pa nastopi v šolah in vrtcih in dejavnostih, tako da res pestro. Bom pa počasi se začela pripravljat s plenicami in dudami tudi jaz, do zdaj mi ni zneslo. Zelo ste pridne... Imam kar slabo vest...
|
|
|
|