ironic
|
foxy_cat boga. Ma saj vem, da ne moreš tu kaj dosti vplivati, ampak mi res močna deluješ. Jaz dvomim da bi že zmogla, ampak saj kmalu bo vse povrnjeno. Ampak da nimajo kaj drugega za dati, samo te zadeve, ko lahko vsaki predpišejo, ker pri tebi je le resno. Res si dobra, da takole borbaš od začetka 🍀🤞💖 pa v prejšnji si enako imela? Jaz odkrito povedano, ne vem kako bi se odločila za naprej. Če bi še imela, res. Zato pa ti pravim da si močna in maš to, boš videla da še boš zdržala 🍀 Glede svojih sprememb. Ja, saj vem. Da ne bi zdaj tak izpadlo da sem nevedna. Ampak kar naenkrat se mi je vse skupaj začelo dogajat. In pol ali da je to normalno za te tedne, ali da se kaj pripravlja (pa to mislim bolj tak za 3t vnaprej). Jaz imam že skoz občutek da bo prej prišla, no potem mi itak skoz govorijo da za 2t prehiteva, zdaj pa bomo videli. Samo da ne grem prek roka. To dvomim. Kolikor sem brala, da če že prehitevajo po tednih, da potem prej sprožajo. Samo teh umetnih me je kar strah, kolikor slišim od drugih... Pa malo me je začelo,ko vem da se dan D približuje. Le nimam izkušenj, pol pa tist, a bom zdržala ali bom norela, bo dolgo trajalo, se bom mučila ali bom mela srečo, bom mela srečo z babico, z vsemi... Kar nekaj mi mota.. skoz pa mam v glavi skrb, kak bom potem z otrokom. Sploh bom znala, bom vedela kaj, bom bla dobra mami ali kr nekaj, ker nebom živcev mela. Zadnje dni se mi je to začelo.. saj vem da je to normalno, samo sem res živčna ko gledam na koledar in ne vem kam so šli meseci, mene pa tolk skrbi kaj bom potem z otrokom 😵💫🫣
|