ironic -> RE: Julijke 2023 (19.5.2023 23:01:06)
|
Ja, pa še moja od konca prvega trimesečja.. takrat se je vse skupaj začelo, ko mi je ona začela delat paniko, pa s staležem in MV.. pa se je stopnjevalo.. ta teden mi reče da je itak vse skoz bp, da mi seveda nič več ni jasno.. prejšnji dan pa me kličejo na ponovno oddajo urina, ker ni ok, se je nekaj našlo. Tisti nekaj, pojma nimam kaj, ker nisem dobila odgovora. Ja, ful mam fajno 🙄🤢 Kar se pa tiče kg, pa vem da je tisti začetek kriv. Če bi le vedela za druge opcije, se ne bi zredila in bi sedaj bilo ok.. potem pa vmes nekaj mirovanja in sem res pazila, pa se me je kar prijelo. Mene se na splošno hitro prime, če ne pazim. Zdaj pa itak še bolj. In potem neki taki komentarji kot da res za dva jem pa se nažiram, ni ravno prijetno poslušat. To sladkorno pa sploh ne bi mela, če bi mi povedali kolk ur moram prej pazit da sem pol res tešča. Ker ni bilo dovolj, ampak nadomestna ni poslušala in evo.. imam pa skoz sladkor bp.. čudno, zakaj le.. zdaj me bo pustila na miru, v porodnišnici si še moram izmerit in če imam tiste meje, pol ne rabim več, čez pol leta pa moram na ogtt, da se vidi ali je bila res nosečniška ali ne. Tak da še takrat, jeeej... Joj, na UZ sedaj... Ma ne morem verjet.. to bo očitno res njegova kopija.. prav vidim njegove poteze, pa še eno foro je naredla z ustnico, ko on včasih naredi. Pa noro noro.. in seveda je sedaj popolnoma zmešan, pa še ime je on izbral. Sem pa vsaj pomirjena, ker sem mislila na začetku da je bil malo razočaran da ni fantek. Moški so res..😁
|
|
|
|