Anonimen
|
Oh čisto enako se počutim kot vse ve, s tem, da jaz še vedno nisem obvestila mojo G, da sem noseča .... kot da dlje ko bom čakala, dlje bom noseča in dlje bo trajalo, da mi bo povedala slabo novico, ki je res ne želim slišat ... sej veste kaj mislim kajne? Pri meni spodaj hvala bogu vse mirno. Glede slabosti čutim vibracijo želodca skoraj ves čas, sploh če sedim v čudnem položaju ali predolgo časa. Urin je še vedno intenzivne barve in ima tipičen vonj. Srce mi res hitreje bije (ker mora pretakati več krvi, ker se širi maternica) in me to tudi utruja, saj ima telo ves dan občutek, da tečem. Utrujena sem. Zvečer sem sam še za v postlo. Apetita nimam ampak skoz bi nekaj grizla. Aja pa ornk sem zaprta, tipično. Bušek se mi pozna zvečer, čez noč dol pade, tko da dopoldne v službi ni vidno. Joške me pa skoz bolijo, se ponoč se zbudim, ker me boli kot da bi "kvihtala prsi" un muskelfiber in pa imam mrzlico, k me je vedno v času nosečnosti spremljala in se zbudim, ker me zebe, čeprav je toplo v sobi. Spodaj pa me tudi tišči, torej se čuti, da se nekaj dogaja. Torej znaki so, ampak poleg tega me pa spet boli leva rama. In to me je vsakič, tudi v zadnjih 3 neuspelih N, ko sem doživela zamujeni splav. Bolečina v rami je drugače znak za zunajmaternično nosečnost. Kava ima zanič okus, komaj 1 na dan popijem. Voham zelo dobro. Npr včeraj je mali igral nogomet in je samo mimo dnevne šel gor v svojo sobo, pa sem ga v jedilnici zavohala da je prešvican. So me doma vsi čukast gledal kva men ni jasn. So ga šli vohat od blizu da so zaznali. Jst sm iz jedilnice povedala po čemu mi smrdi in so se strinjali. Skratka voham! :D Zanimivo da mi ni slabo od intenzivnega voha, to pa zaenkrat še ne. In točno vem, kaj mislite ko opisujete "dober nosečniški občutki" in "dober občutek, ko plod odmre in se vsi znaki potuhnejo, ko si telo oddahne od "pritiska"". Oba občutka sta dobra ampak različno dobra. In jaz bom točno vedela, ko bo konec teh občutkov in bo spet nazaj tisto "dobro normalno" počutje v telesu. In tega drugega dobrega občutka upam, da ne doživim do iztisa in zaslišim jok mojega bejbija. Tist dober občutek je pa spet en tak tretji dober občutek, ko se vse to konča in spet telo sprosti. No pol pa pridejo druge težave :) Ampak se jih veselim in upam, da jih bom doživela in vse me bomo, moramo, pridet do tja! Je vredno. lp, Anonimna p.s. bom ažurirala seznam, verjetno zvečer od doma, v službi preveč dela.
|