ironic -> RE: Julijke 2023 (2.4.2023 11:06:17)
|
No, saj pravim da mi je ginekologinja rekla ob pregledu (tisti dan imela odvzet urin), da se mi vidi bakterija. Ni pa mi nič omenjala, ker mi je pisala napotnico za UKC in sem morala takoj tja,ker sem tudi krvavela. Tam pa so odvzeli bris in potem naslednji dan klicali pa povedali za to bakterijo. Malo sem si prebrala, nisem pa toliko posvečala pozornosti, da ni enako, ali da to res povzroča predzgodnji porod. Ker mi nihče ni prav osebno rekel. Imam pa dva tedna že fajn krče, ne redne. Občasne. V prednjem predelu in pa v križu, poleg tega otrditev trebuha na vsake toliko. Ja ni kje to to? Ker takrat sem še tudi delala, itak me nadrla ko ne vem kaj, ko da sem neka smrklja.. in strog počitek.. imela še skrajšan MV, hvalabogu da se je dalo dogovoriti, da me niso zadržali, ker sem imela 16mm. Sedaj pa hodim na redne preglede, sem se vse držala, se mi je zvišal, še vedno pa ne dovolj, ker sem malo bolj aktivna postala.. Glede antibiotika pa res ne vem.. tam so mi rekli, da samo pred porodom, moja pa da bova večkrat naredili kuro in imam antibiotik potem pa kr svečke vzadi.. in mi je že prav neprijetno, že prav boli... Kaj pa odnose imaš/imate odsvetovane oziroma prepovedane? Pa upam, da nisi kaj zamerila, nisem nič slabega mislila, samo da meni je bilo tako povedano in rečeno, pa tudi res nisem nič takega našla. Literature pa se nisem posluževala.
|
|
|
|