Anonimen -> RE: Julijke 2023 (10.3.2023 7:37:02)
|
Aja BB, pa kar se prebave tiče je tudi pri meni kar slabo. Imam dneve, ko grem vsak dan, potem pa pridejo dnevi, ko sploh ne gre. No pozna se tudi na kilah - zadnjič sem šla pomoje po 4 dneh končno na wc in sem bila na vagi za kilo in pol lažja [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif] ... nisem še našla ničesar, kar bi mi uredilo prebavo na dolgi rok. Vse pomaga samo par dni in potem konec. Donat, indijski tropotec, slive namočene, linex,... nič ni za dolgi rok. Zadnje dni mi je pomagal kakav zjutraj - sedaj mi ne več. Noro. Pomoje bom na porodu lepo lepo prosila za klistir [sm=smiley36.gif] Pikapokica v službi pa kar počasi. Jaz sem jim rekla, da lahko delam pa me kr ''ženejo'' le redkokdo vpraša če kdo kaj naredi namesto mene - pa ne da bi si tega želela, ampak koker praviš to neprestano vstajanje tvega svoj davek. Če ne pa vmes kak dan bolniške ali pa podaljšan vikend, da si nabereš moči. Jaz dobim z aprilom še novo punco za uvajanje, juhu ... še nikoli nisem uvajala, upam, da bo šlo. Preživite lep viken, Saša
|
|
|
|