LauraP
|
IZVIRNO SPOROČILO: BeautifulButterfly IZVIRNO SPOROČILO: LauraP Pozdravljene nosečke, jaz sem trenutno 11t 5dni, NS imam 11.1. Imam vse simptome nosečnosti, edino pogostega bruhanja ni. Zadiham se isto, že samo, ko grem iz kleti v zgornji štuk, kot da sem prelaufala maraton.Tole je moja prva nosečnost, 4 leta sva se trudila, da sva zanosila. PDP imam 24.7. Podobno kot jaz. Pdp iz 23.7 sedaj zacasno na 22.7. Pravega bodo dolocili na Ns.NS imam 12.1. V Dravljah. Pa tudi od 2019 poskusava, tokrat zaenkrat uspesno, upam, da bo na pregledu vse ok. Jst se dons spet ful dobr pocutim, da me spet skrbi. Ehhh .... komaj cakam moj ala fake AngelSound napravo. Mislim da bo jutri dostava. In upam, da najdem srcek, ker me res nic ne matra. Razen zaprtost ampak to je pa zarad zeleza, ki ga jemljem. Zal mi je da si ga ze prej nisem narocila, da bi bila bolj mirna. Tak pravijo, da se nekje po 12.tednu slišijo zvoki, tako da prej tako ni imelo smisla. Kje si pa naročila to napravo? Jaz sem jo gledala v lekarni, nekje pride 38eu najcenejša mini verjanta. Javi, če ti je uspelo slišati kaj(pa kje si naročila tole fake zadevo 😄). Vem, da smo vse napete, ko nam ni uspelo takoj v prvo zanosit in se sekiramo za vsako malenkost, kar je čisto normalno. Dosti smo dale skozi in se bojimo za štručko, da bo ja vse okej. Ampak bo, boste videle. Imam dober občutek. Si mora katera cuker merit? Meni je pri G kazalo povišano, doma pa imam normalno. Pa pritisk imam tako nizek okoli 100, včasih pod 100. Sem nehala kavo pit, pa sem ugotovila, da ne bo šlo skozi brez kave. Enkrat sem celo v nezavest padla, takrat sem bila v 8.tednu.
|