Anonimen -> RE: Julijke 2023 (26.1.2024 10:17:25)
|
Nevergiveup, mi ue vsec tvoj zapis. Mate tezave s spanjem ampak iz tega ne delas drame! Se vidi, da si ze mamica :) …. Jaz pa samo jamram, kako mi ie grozen ker ne spi! A zobki so ze? Mogoce krici ker ga boli? In pa bravoo za tvojega dragega in otrocke! Super ste! No pri nas nocno spanje tudi se vedno slabo, kljub Bownovi haha. Isto se kdaj zbudi prav v spanju in joka, kar na 1x kakor, da se ustrasi. Mislim, da sanja … kaksen dan se zbudimo ponoci samo 4x, no to noc tudi jaz nisem stela. Mu pa dajem sedaj ze nekaj dni Bachove kapljice. Cez dan se je spanje ful popravilo. Dajem ga kar na uro spat, ker se mu ita po cca 2 urah budosti ze spi…. In sedaj ga uspavam na postelji leze. 2x na dan, vcasih 3x in spi boljse. Tudi volje je veliko boljse kakor prej… ocitno je pac tak otrok, da ga je treba dat spat in ne cakat, da bo sam pokazal, da je ze ful utrujen… Nevergive up, waaaw pri 6m ze ne noge?! Dirkac! Nas se je te dni posedel sam, tako da je zdaj ze pravi malu fantic! Kako je luskan! Se mi pa zdi, da si ogleduje sedezno kako bi se pocasi dvigal… v posteljici se ze trudi, tako da mu bom danes spustila lezisce nizje. Drugi tedej zacnem z uvajanjem zajtrka. Zdi se mi, da se sploh ne zeli vec nekaj dojit… 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ vcasih je po velik ur brez mleka.. recimo od 11-19… ker po malici in kosilu ne zeli pit :) Nimam kaj, otrok raste 🤗 Si mu pa ne upam se nic dajat v roke jest (palacinke, piskote,…..) ful me je strah, da se mu kaj zaleti….. je pretlaceno hrano ampak pocasi bo treba tudi kaj v roke dat! Kako ve hranite? :) … flaska se kar ne gre in sem obupala, dajem med obrokom kar po kozarcku. Sasa
|
|
|
|