ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (23.11.2023 10:23:14)
|
Saša, verjamem da včasih privrejo na dan čustva ki niso ravno najbolj zaželjena pa vendar.. Vsi smo samo ljudje in vsak ima včasih vsega dovolj.. Poskusi si vzet kako uro, dve čisto za sebe da malo odklopiš pa bo potem tudi otroček bolj zadovolen, ti se boš pa malo sprostila pa si vlila malo pozitivne energije. Glede drugih popolnih otrok pa tudi.. Men grejo lasje pokonci ko slisim kako vsi govorijo kako majo popolne otroke, ki ne jocejo, spijo celo noc, pridno cakajo v vozicku da mamice z prijateljicami pijejo kavo itd.. Jaz pa recem takole. Moj se pa vcasih joka na vsa pljuca pa ga ne gre potolazit, rabi ogormno pozornosti, vcasih se zbujam 3x ali pa 4x na noc, o kavi s prijateljicami sploh ne razmisljam ampak taksen je, moj je in ravno taksnega imam rada. Nisem popolna in tudi moj otrok ni. Priznam pa tudi, da ga vsake toliko pustim z atijem 2 ure in grem po trgovinah ali pa na sprehod sama s sabo, ko imam vsega dovolj. Ce sen utrujena se popoldan z njim vlezem in zaspim za eno uro. Ce je siten ga imam v kengurujcku da pospravim in skuham kosilo. Vcasih imam tudi jaz slabo vest ce me razjezi ampak konec koncev se vedno skusam spomniti, da sem samo clovek, ki ni vedno dobre volje in moja paleta custev je dosti vecja kot samo veselje in pozitiva. Mamice smo. Za nase male soncke si zelimo samo najboljse, jih imamo najrajsi na svetu in bi za njih naredile vse. Smo pa tudi samo ljudje. Ce nismo vsako minuto dneva vesele, pozitivne, nasmejane se ne pomeni da smo slabi ljudje ali pa slabe mame. Vsaka mama je prava mama,dana za srečo in na veselje.Prava. In ena sama. Za vse življenje. MAMO TO 🍀💪❤️
|
|
|
|