Okroglica
|
Sneezka to ni nič narobe, če ja par dni manj ali več. Običajno te meritve tudi niso čisto natančne, vsak ginekolog bi malce drugače izmeril. Moja otroka sta tudi merila, en na rok, en manjši, no ta pa sedaj večji. Spet veliko tudi odvisno kdaj je bila ovulacija in kdaj je prišlo do oploditve, ker pdp se računa bolj kot ne na menstruacijo. Zdaj si privošči oddih, mi je pa hudo, da ti zdaj niso podaljšali, ampak najverjetneje se njim finančno ne splača imeti zaposleno nosečnico. Zato te pa potem bodo vzeli nazaj. bingyju kar se tiče otroških zadev, imam vse še od starejših. oblačilca bodo pač unisex, imam kinderped ampak samo za odlaganje krame, dojenček je vedno spal z nama. Tudi starejše dva spita z nama, tako, da se bomo zelo stiskali. Imam gnezdo, ki je uporabno na trenutke. Te zadeve je bolje dobit rabljene, ker cene novih so mi pretirane. Raje sem tisti denar vložila v kaj bolj praktičnega. Treba pa je bit tudi pozoren saj je baby-mommy marketing hud, prodajajo vse sorte krame, ki jo realno res ne potrebuješ. Največ gre za plenice, zato ene zagovarjajo pralne pri katerih v 2 letih res prihraniš. Če dojenje steče, pa tudi ni stroškov z hrano. Seveda se ženske razlikujemo... poznam punce, ki so ob prihodu dojenčka zapravile mojo letno plačo in smo takšne kot jaz, ki me vse skupaj ni prišlo več kot 500€ (plenice res ne štejem). Če imate kakšno prijateljico/sorodnico z mini oblačili se zmenite, če podarijo/prodajo. Seveda kupiš kaj za dušo, ampak večina zadev se tako hitro preraste. Splača se vložiti v kakšno blazino za na tla, počivalniki so sicer za nas mame zelo praktični, ampak za dojenčke pa izredno slabi, čeprav oglašujejo kot, da so ok. Drugače, če si že izžeta potem si privošči marec doma... zdaj je še zadnji čas kratkega oddiha, vseeno pa ne rabiš samo počivati na kavču, vsekakor lahko dni izkoristiš za lepe sprehode.
|