Okroglica
|
Bingyju, res zgleda, da smo samo še tri "aktivne" tukaj. No morda pa se še kakšna kdaj oglasi O kako lepo, da si že imela morfologijo pa, da je vse ok! Sem tudi vesela, da vaju veseli spol vajinega otročka! Midva že imava parček, zato tokrat sploh ne bova spraševala. Naj bo presenečenje do konca, še za naju. Imena pa že imam zbrana, tako za fantka kot punco in ati je dal blagoslov. Kar se tiče kupovanja... predvsem je bistveno, da ne kupiš preveč stvari ali pa brezveznih reči. Ful je neke krame, ki jo skoraj vsiljujejo kot nujno, realno pa rabiš res malo reči Če imaš kakšno kolegico ali pa sorodnico, da ti kaj podari ali pa proda po simbolični ceni, to je še najboljše, ker prvo leto tako hitro prerastejo zadeve in tudi ogromno cotik in igraš se preprosto uniči Tako, kot si rekla, mudi se še nikamor. Sneezka, vse ob svojem času, mislim, da se brce včasih čutijo šele 22-23 teden :) Jaz zdaj že čutim tam od 18 tedna, je pa tretja nosečnost in je maternica že zelo občutljiva. Voziček pa zaenkrat imam, nek Stooke star 10 let, ampak za naše potrebe super , sem dobila podarjenega in še naša dva sta ga imela pa zaenkrat še drži Se mi zdi pa da so tudi ugodni in dobri vozički za kakšne normalne cene. Ne rabiš dat 2000€ za voziček recimo Jaz sem res bolje, samo pa moram delati redno vaje za jačanje. Me pa pesti ena nadležna zadeva, da imam po spolnih odnosih občasno tak roza izcedek. Očitno imam tako občutljivo nožnico, da rada poči kakšna kapilara. Res me jezi, ker že tako nisva nekaj aktivna in potem ko sva, pa kaj takšnega in potem sem samo slabe volje. Bom pa na morfologij vprašala, če je kakšna rešitev za to, pa da se ne rabiva povsem odpovedati, ker meni osebno zelo pomeni vsaj malo fizične bližine. Bom pa za morfologijo 23/1, se pravi bo še veliko dete in se veselim.
|