Okroglica
|
Sneezka, super, da si bolje in kar pogumno naprej Nosečnost je "sveti" čas in ti kar prihrani čimveč energija za po porodu bingyju te povsem razumem, ko si že prvič navedla Tudi midva si ne predstavljava terminirati nosečnosti, sva pa rekla, da bi jo le v primeru, če bi otrok imel takšne okvare, ki bi mu dale mučno in žalostno življenje. Tega si pa ne želiva. Ampak seveda si srčno želiva, da dobiva še eno zdravo dete in verjamem, da tudi bo. Kar se tiče UZ, pa reč ni tako nedolžna kakor se navaja Ker sem že imela cel kup različnih ginekologov, so vsi mnenja, da preveč UZ ni dobro, ker vseeno gre za obliko valovanja. Morda boš tudi videla, ko bo dete večje, da ga moti UZ, kakor, da ga opeče. Vem pa, da je pred tabo čudovita in nova pot v materinstvo in prvič je res posebno. Ker je zame že to tretjič, se bolj oziram nase in svoje mnenje kakor zdravniško. Sem pa pač taka oseba. Zato se tudi pripravljam v naprej na zadeve, ki jih želim v tej nosečnosti še izboljšati, zase in za otroka Takky, jaz še nisem zasledila, ampak tudi ne vem če bi se sploh pridružila. Te FB skupine so polne žensk z vprašanje, ko se vprašam, če še obstaja neka zdrava "kmečka" pamet. In običajno je odgovor ne. Jaz sem sicer v redu, malce bolna, ker so me moji vragci okužili. Čakam na nuhalno in da z možem nekako realizirava dete, ker za enkrat je še velikokrat pozabljeno
|