bingyju -> RE: Majčice 2023 (27.9.2022 17:03:58)
|
Hojla, končno sem se opogumila, da se pridružim. Super se mi zdi, da si v stiku z nekom, ki je na istem, je mogoče potem kakšna stvar malo lažja. Sem v skoraj 8. tednu po IVF postopku. Zadnje 14 dni me vedno bolj muči slabost, najprej je bilo še nekako za zdržat, zadnje dni pa sem že čisto obupana, saj mi je nonstop tako slabo, da ne morem nič. Poskusila sem že marsikaj - krekerji, limone, čaji, Antimetil... vse je nekako prve parkrat pomagalo, potem pa nič več. Evo, zdajle pijem še kokakolo (Zero, ker je menda bolj zdrava? Čeprav umetna sladila verjetno niso dobra za... nikogar? :D). Je še kaj za poskusit?[sm=zmeden.gif] Srečno vsem, upam, da bo ta pogovor živel [sm=smiley2.gif] PS: bila sem na potrditvenem UZ, kjer mi je ginkolog od vsega najbolj zabičal, da ne smem NIČ SLADKORJA in mi potem našteval kje vse je sladkor in da tega vsega absolutno ne smem NIČ. Sem relativno mlada, zdrava, ITM je sicer okrog 25, to je pa tudi vse. Čisto me je vrgel s tira, a moram biti res tako stroga pri prehrani?
|
|
|
|