|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ga lahko objamem???
29.9.2005 16:56:25   
Anonimen
Ja že naslov je moje vprašanje ----- lahko objamem prijatelja, ki mi zelooo zelooo veliko pomeni, se mu lahko izjokam brez slabe vesti???
Spoznavam da me edino on razume in želim si ga vsak dan videti, slišati. Je moj prijatelj z veliko začetnico - on mi daje moč, mi vliva pogum, mi stoji ob strani, z njim se lahko o vsem pogovorim ----- bojim se da moje user posted image  ve kaj hoče, po drugi strani pa se bojim razočaranja, ne želim drveti iz ene veze v drugo, bojim se da sanjam in da se mi te sanje nikoli ne uresničijo.
Ja on ve da sem v vezi in da imam otroka! Pa mi je še vedno pripravljen pomagati. What this mean??? Pred kratkim sem sanjala čudne sanje o njem.
Pa ne misliti da vam sedaj tukaj nekaj bluzim: doma se ne počutim več ljubljeno, zdi se mi kot da mojemu sedanjemu partnerju ni več do mene, nimava se o čem pogovarjat, vsak dan si samo nekaj mečeva naprej, ne vzameva si časa zase oz. on je vedno brez idej....še na sprehod noče jit z mano in otrokom, ne sodeluje pri tem kaj bova kuhala,.......
Že nekaj časa razmišljam o vsem in ugotavljam da si resnično želim spremembe, da tako kot sedaj živim(va z mojim) ne bo šlo več naprej.....
user posted image user posted image user posted image  se mi trga!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ga lahko objamem???
29.9.2005 19:38:13   
Annny
Živjo,
jaz bi na tvojem mestu začela z reševanjem situacije doma.
Saj veš, da zaljubljenost ne traja večno.
Za nesporazume sta ponavadi potrebna dva.
Za začetek preberi odlično knjigo Garyja Chapmana '5 jezikov ljubezni', če boš želela oz. če bosta želela oba, se bo v odnosu vaju z možem marsikaj spremenilo na bolje.
Good luck in ne sanjaj preveč, tako ne bo šlo v nedogled!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2005 20:27:53   
Gina
Očitno doma ni vse ok in očitno moraš še kaj probat, ker sicer ne boš srečna. Kaj pa doma ne štima? Česa ne dobiš, kar rabiš? A boš potem srečna? Je to tisto, kar si v življenju želiš? Si vaju predstavljaš skupaj še na stara leta? Je on pripravljen sprejeti tebe + tvojega otroka? Je on resničen ali je plod tvoje domišljije - mislim je tak, kot si ga zdaj slikaš, ko z njim še ne živiš, ali je v resnici v vsakodnevnem življenju drugačen, ravno tako "dolgočasen"? V čem je pa on drugačen od tvojega, kaj ima, kar tvoj nima? 

Na vsa ta vprašanja si moraš sama odgovorit, potem boš pa itak sama našla tudi odgovor na svoje vprašanje.

V principu si pa svojega moža že itak zapustila, ker varanje se ne začne v postelji, ampak v glavi. Če si v duši pri drugem, potem je vseeno, če si fizično z možem ali ne. NI razlike, razen da možu nalašč nagajaš in iščeš na njem napake, ker drugače v dani situaciji ne moreš funkcionirat. Nek odnos na silo, pa tudi ni odnos, če mene vprašaš.

Zato ne vem, kaj naj ti sploh rečem, razen to, da ...dihaj malo vmes.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2005 7:36:41   
kalbo
Mislim, da ti en odkrit pogovor s tvojim partnerjem ne bo škodil. Lahko pa da on čuti podobno kot ti, kaj veš. Lahko te pa ljubi iz vsega srca, samo ti tega ne vidiš, ker si pač zaljubljena. Zaljubljenost kar hitro zamegli možgane. Razmisli, kaj želiš v življenju. Tudi ta tvoj prijatelj ustvarja umazane nogavice, tudi njemu se kot večini moških ne da na sprehod. Možno je tudi, da ti pomaga samo za to, da bi prišel do vsebine tvojih hlačk, ali pa tudi ne...vse je mogoče.
Obstaja zelo dober film na to temo Nezvesta je naslov. Tam to zelo dobro prikažejo, le konec je malo pretirano krut.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2005 7:37:28   
daddy
   Srce ( načeloma ) vedno ve kaj je prav. Tam poišči odgovor.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2005 7:49:41   
Anonimen
Ma objemi ga, kaj pa češ.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2005 8:33:55   
DrejcDrejc
Težko je svetovati, pa tudi vsak ima rahlo svoj pogled na take zadeve. Jaz bi se definitivno doma poskušala pogovorit oz. rešit situacijo. Vse preveč je tega, da se ljudje preprosto naveličajo en drugega in se ne trudijo več za partnersko zvezo, otopijo in odnos dobesedno zgnije in potem je rešilna bilka v neki novi simpatiji in zaljubljenosti, ki ti povrne energijo in zanos. Pa bi se marsikdaj dalo doma še urediti zadeve, če bi oba odprla oči in si dala dopovedati, da se je treba za dober odnos neprestano truditi, vanj vlagati in ga bogatiti. Če enkrat "ujameš" človeka, to še ne pomeni, da zdaj pa lahko dol padeš in se ne ukvarjaš več s tem, ker bo itak večno tvoj. Sama bi se na tvojem mestu potrudila, da bi domače vezi spet zacvetele. Seveda sta za to potrebna oba, ampak ženska ima običajno več notranje moči in čarobno palčko, da zadeve uredi, ker moški prej zapadejo v otopelost. Po drugi strani pa te bo vsako približevanje tvojemu prijatelju tudi sproti odtujevalo od partnerja, to moraš vedeti, ker se ti bo na prijatelju zdelo vse lepše in boljše kot pa na možeku - in to je faktor, ki ti zamegli trezno razmišljanje. Najprej pomisli, če bi sedanjo vezo končala tudi v primeru, da ne bi imela nobenega takega "prijatelja". Bi jo? Bi šla tako daleč, je stanje tako obupno? OK, potem se je za zamisliti.
Ampak vsaka zaljubljenost enkrat mine in lahko bi do konca življenja vsake toliko časa menjavali partnerje, se zaljubljali in iskali sorodne duše. Ko se enkrat ustaviš, pa rečeš, z njim bom imela družino, je to tudi ena obveznost, da potem to družino držiš skupaj in ji daješ energijo.

Odločitev bo tvoja, marsikdaj srce naredi svoje, pa če je to v končni fazi prav ali ne. In karkoli že boš storila, zapomni si, ko se enkrat odločiš, ne sanjaj o poti  nazaj in ne obžaluj, kar si storila, ampak glej naprej in se uči na svojih izkušnjah, da se ti ne bodo slabe izkušnje ponavljale v življenju.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2005 8:36:21   
Anonimen

Sprasujes ali ga lahko objames..

Seveda.. kaj pa češ.. pravi Albina

V ostalo pa se ne bom spuscal.. ampak zgodilo se je le to, da ti je tale novi tipcek.. prijatelj povzrocis, da se pocutis bolj ziva..
Recimo.. naredis maturo.. in se pocutis bolj ziv..
zadenes na loto user posted image user posted image  in si se bolj ziv
zaljubis se na novo.. in si bolj ziv..

potem pa...

pocasi pozabis na maturo.. in nisi vec tko ziv..
zapravis denar od loto.. in nisi vec tko ziv..
navadis se cloveka.. parkrat te ob zivce spravi.. in nisi vec tko ziv..

Nic novega v bistvu.. to se dogaja vsem.. pa se kar se nocemo naucit..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2005 8:39:54   
Anonimen
Jaz sem ga kar objela :) :) :)
(avtorica izvornega sporočila)
Anny knjigo 5.jezikov sem jaz že prebrala, pa tudi nadaljevanje sem si kar kupila (Kako se ne ločiti) in ga imam doma - moj partner knjige še povohal ni!!! In je ne bo prebral (ga predobro poznam)
Gina - ne strinjam se ravno da se varanje začne v glavi - meni se zdi da se začne v postelji. No, vsaj jaz tako mislim.
Gina - ravno v tem je problem da se s sedanjim ne vidim, prijatelj ima čist drug karakter,...drugačno razmišljanje, ni dvoma otroka bi sprejel z največjim veseljem(otrok mu ni ovira)
Kalbo - popolnoma se zavedam da tudi drugi ustvarja umazane nogavice, samo že v naprej vem da ni razvajen mamin sinko (si pere nogavice sam :)), da mu tv ne pomeni veliko, mislim da se mu ne gre zaradi vsebine mojih spodnjic, ampak da mu je res nekaj do mene kot osebe!!! Kot ženske!!!
Bom definitivno zadihala in premislila....hvala.....se pogovorila s partnerjem(čeprav se mi zdi nemogoče pogovarjati z njim)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2005 8:41:41   
viv_
Laufej, pa se mu vrzi okol vratu ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2005 8:57:05   
Anonimen
Zdaj sem se pa zašila k nisem več anonimna :(
No zdaj veste kdo sem :(

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2005 9:02:14   
Pupica
Najprej reši situacijo doma!
Če doma zadeve ne štimajo, lahko dobiš lažen občutek, da je Prijatelj to kar si ti želiš.
Preveč sta v rutini z partnerjem. Rabita popestritev!!

aja če ga lahko objameš? Da si ne bo naredil napačnih utvar...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2005 9:06:07   
Anonimen

In zakaj si bila anonimna?

Kaj je bilo boljs?

A te je sram, da mas nekoga rada, ki ga po druzbenih halucinacijah ne bi smela imeti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2005 9:09:23   
Anonimen
Teci, teci, teci, punca! Upam, da boš tokrat imela srečo. Privoščim ti jo iz vsega srca.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.9.2005 9:12:47   
Skorpija
Jaz se podpisem kar pod prvi Tjazyev post...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.9.2005 9:15:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Jaz se podpisem kar pod prvi Tjazyev post...

Pa se ne mores... la la la... user posted image user posted image user posted image

Tam sem lahko samo jaz podpisan....

Sej se hecam.. te bom jaz podpisal.. poglej cez minuto.. user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.9.2005 9:18:34   
Anonimen

Ouuuu Shit.. user posted image  tudi jaz te vec ne morem.. Verjetno lahko urejas samo zadnji post.. Te bom pa tuki podpisal..

Skorpija user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.9.2005 9:43:12   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy

Jaz sem ga kar objela :) :) :)
(avtorica izvornega sporočila)
Anny knjigo 5.jezikov sem jaz že prebrala, pa tudi nadaljevanje sem si kar kupila (Kako se ne ločiti) in ga imam doma - moj partner knjige še povohal ni!!! In je ne bo prebral (ga predobro poznam)
Gina - ne strinjam se ravno da se varanje začne v glavi - meni se zdi da se začne v postelji. No, vsaj jaz tako mislim.
Gina - ravno v tem je problem da se s sedanjim ne vidim, prijatelj ima čist drug karakter,...drugačno razmišljanje, ni dvoma otroka bi sprejel z največjim veseljem(otrok mu ni ovira)
Kalbo - popolnoma se zavedam da tudi drugi ustvarja umazane nogavice, samo že v naprej vem da ni razvajen mamin sinko (si pere nogavice sam :)), da mu tv ne pomeni veliko, mislim da se mu ne gre zaradi vsebine mojih spodnjic, ampak da mu je res nekaj do mene kot osebe!!! Kot ženske!!!
Bom definitivno zadihala in premislila....hvala.....se pogovorila s partnerjem(čeprav se mi zdi nemogoče pogovarjati z njim)

Po zgoraj napisanem, je situacija seveda drugačna. Upam, da boš srečna!! Definitivno moraš pa najprej popucati doma!

Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.9.2005 9:50:51   
Skorpija
O hvala Tjazyuser posted image user posted image user posted image  Si ti eno pozorno bitje...user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.9.2005 9:51:30   
Anonimen
Tassy, glede na tvojo situacijo doma, ki si jo opisovala spomladi, si že takrat dobila veliko nasvetov, kaj narediti. Preberi si te odgovore. Še vedno stojim za tistim, kar sem ti takrat napisala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.9.2005 9:55:21   
Anonimen
A to je ta, ki te gleda skozi izložbo?  user posted image  No, saj me ne briga.  Glede na to, kakšno štalo imaš doma, ti še enkrat pravim isto kot v prvem mojem odgovoru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.9.2005 10:17:21   
Anonimen
Tassy, včasih si pa kot najstnica, oprosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
30.9.2005 10:20:40   
Anonimen
No, da utemeljim svojo zgornjo bedasto izjavo.
Že lep čas sledimo tvojim domačim peripetijam, pa ste še kar skupej. Le zakaj? Ker se kao nekaj trudite. Seveda, zdaj si pa spoznala drugega, pri katerem iščeš to, česar nimaš doma. Verjemi, jaz te razumem, ampak iz lastnih izkušenj mislim, da tudi tukaj ne boš našla to, kar iščeš. Daj, bodi realna. Spokaj od doma in pusti času čas. Predvsem pa zelo zelo misli na svojega otroka, ne pa da tukaj sprašuješ, če se naj mu vržeš v objem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.9.2005 11:43:49   
Anonimen
Zdaj pa takole....
Al bina ne ni to tisti ki me gleda skozi izložbo!
Čas bo prinesel svoje in poskrbela bom za svojo srečo in srečo svoje user posted image
Doma bom pa definitivno razpucala.
Pa hvala vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.9.2005 13:27:07   
Anonimen

A si aranzerka? user posted image  Al kaj pocnes v izlozbi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?