Elena12 -> RE: December 2022 (2.6.2022 9:23:26)
|
Da se vam malo javim ... V torek sem imela pregled, glede na zadnjo M ravno na 11. teden, a ultrazvok že od začetka kaže malo manj, tudi PDP je po ultrazvoku 26. 12., medtem ko je po M 20. 12. Prvič sem videla miganje, prav lepo se zvija in maha z nogicami in rokicami, a me je ginekologinja napotila še po drugo mnenje, saj se ji je zdelo, da lobanjica ni dovolj vidna. Na drugem ultrazvoku so me sicer pomirili, da ima vse kosti še malce "prosojne", da se očitno še ni nabralo dovolj kalcija. Čeprav vem, da so me dvojno pregledali zato, da bi res izločili kakšne nepravilnosti in me je druga ginekologinja še kar pomirila, si ne morem pomagati, da se ne bi sekirala in razmišljala o tem, guglala, kaj vse gre lahko narobe. Pregled imam ponovno v sredo, 15. 6. pa nuhalno, tako da upam upam upam, da bo zdaj vse okej 🐞🐞🐞 Sploh vam ne znam opisat, kako žalostna sem bila, ko sem čakala pri drugi ginekologinji. Čeprav sem se zdaj pomirila, še vedno čutim neko tesnobo in res si želim, da bo že v sredo moja G rekla, da je vse v najlepšem redu.
|
|
|
|