rakunka -> RE: November 2022 (2.6.2022 8:43:15)
|
Na FB je sedaj vidna skupina, in jih je cca 24 notri, ampak je tiha, nekatere se niti ne predstavijo kljub pozivu in ene in iste se oglašamo, da ni mrtvo. :) Tako, da mi je tukaj ljubše, če kdaj katera kaj pove :) Ja zaenkrat je tako kot mora. Cerklaže mi ne bodo delali, ker ima poleg enega možnega plusa, kar nekaj možnih minusov in ni izrazite indikacije. Bom pa do konca (cca 37t) na Utrogestanu. Sem pa imela "zgodnji morfološki pregled" pri svoji G v 16t 6/7 pa pravi, da je vse ok, razen malo mi je čudno, da se je zadržala dlje pri možgančkih. Ampak če pravi, da je ok.. Bo že ok :) Pa zvedela sem spol :) Sin ni najbolj navdušen, je pa že izbral ime iz nabora 10, ki sem jih napisala in je izbral enakega kot je moj favorit :) kar me pa tudi veseli. Oči pa ni neki navdušen nad mojimi predlogi, ampak če svojega predloga nima, pravi naj bo tko kot želim :) Konec junija imam pa pravo morfologijo v porodnišnici :) Aja, pa zdi se mi, da sem včeraj zvečer čutila gibe :) Kako pa je pri tebi D67a?
|
|
|
|