RobidaB -> RE: II pričakujemo v letu 2022 (25.2.2022 15:08:17)
|
Rosemarie joj, ne morem verjet :( Kako sta s partnerjem? Naj vaju ne potre preveč, kar pogumno naprej. Verjamem pa, da je to lažje reči kot pa storiti in vem, da bi bila jaz v takšni situaciji precej potrta. Vendar stiskam pesti še naprej, vse se nam bo poklopilo točno tako kot se mora ✨ Jaz sem bila ravno ta teden na obisku pri prijateljici, ki ima dva otročka - dvoletnika in dojenčico. Smo se malo cartali, midve pa čvekali. Tudi ona ni zanosila tako hitro, zato mi je ful upanja vlila. No, ona je sploh zelo realistična in nekomplikatorska in najbolj mi je svetovala to, da naj ne testiram kar naprej. Da je imela ona pred prvo nosečnostjo dvakrat pozitiven test (testirala pred izostankom M), nato pa redno dobila M, torej je bila nosečnost samo kemijska. Res je zanimivo, kako nas potre, da se je treba za + kar malo pomatrat in potrpet. Kaj pa vem; jaz sem bila včasih, ko se še ni delalo na dojenčku, očitno prav naivna in res mislila, da je zanositev enostaven proces, ampak glej ga zlomka - zelo veliko nas je takšnih, ki moramo biti malce bolj potrpežljive. Seveda tukaj izvzemam vse, pri katerih so prisotne kakšne zdravstvene težave/prepreke. Dejstvo je, da sem v tej svoji nervozi in naglici, da bi bila čimprej noseča, nekako odkrila tudi en mir in pomiritev. Še posebej zdaj, ko prebiram ta forum. Zlate ste punce in res res nam vsem privoščim, da čimprej zagledamo svoje pluske. Spet sem bila zelo dolga, ups 🙈
|
|
|
|