Bonbonnie -> RE: II pričakujemo v letu 2022 (14.10.2022 14:02:09)
|
Mislim da O testi delujejo tako da ti pokazejo kdaj priblizno bo nastopila O in ne tocno dan O. Kar pomeni ce je ponedeljek-torek bil vrh na testih O lahko nastopi enkrat v naslednjih 12-72h, odvisno od tega kako mocna je T crtica, ce je T mocnejsa od C potem zelo verjetno da bo nastopila v naslednjih 12-48h. Ce je T enaka ali malenkost bolj bleda od C potem O lahko nastopi v naslednjih 24-72h. Druga stvar pa je tudi to, da ce imas PCOS, kot ga imam jaz, O testi niso zanesljivi, saj pri PCOS se lahko zgodi da je LH visok tudi ce ni cas za O in posledicno testi lahko pokazejo vrh 3-4 na mesec kar je dejansko nemogoce. Glede sluzi pa je odvisno, jaz ta mesec sem O sluz imela verjetno 4-5d pred O. Eni sploh niti ne opazijo sluzi. Tako kot jaz zdaj, ker sem dobila na 32d, pomeni da je O bila 17-18d, ko sluz vec ni bila prisotna, oz je bila zelo malo, sploh v primerjavi z dnevi pred O. Ce si se ze odlocila uporabljati teste, je verjetno smiselno preverjati tudi BT, vsaj tako vidim da pocnejo ostali.. Jaz sem se odlocila da tokrat grem "na izi".
|
|
|
|