Anonimen -> RE: II pričakujemo v letu 2022 (20.6.2022 12:23:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo punce 😊 sem 9 dni po ovulaciji. Že približno 2 dni mi je čez cel dan slabo (včeraj je bilo res čez cel dan), včeraj me je začel boleti križ kadar sedim. Krče sem imela ene 2 dni po ovulaciji, trajali so par dni. 👿 ne pričakujem 26.6. glede na aplikacijo. Je še prezgodaj za test? Jaz bi počakala, da ti M zamuja vsaj 2 dni. Ocena da si 9dni po ovulaciji je razen če si prejela stop injekcijo in so potrdili da si ovulirala zelo nezanesljiva. Poleg tega so pa testi nosečnosti zanesljivi po izostali M. Po vgnezditvi oplojenega jajčeca traja vsaj nekaj dni da HCG zraste dovolj da ga test zazna. Poleg tega - pa te ne želim strašiti - je možna tudi kemična nosečnost. Jajčece se oplodi, vgnezdi vendar se (ponavadi zaradi hudih napak pri plodu) nosečnost par dni kasneje konča in dekleta to zaznajo kot malce kasnejšo menstruacijo. Če delaš test prehitro, je lahko tvoje srce strto po nepotrebnem. Simptomi nosečnosti so pa enaki PMS. Če greš brati forum Čvekanje v pričakovanju, boš ugotovila, da večina punc do 6t nima nekih jasnih simptomov. Če pa te res zanima, pa lahko seveda narediš test nosečnosti, vendar bo najverjetneje negativen tudi če si res noseča. Je še zelo hitro za test. Srečno Hvala za odgovor 😊 edino kar me še "matra" je to, da imam 2 aplikaciji in pri obeh enake podatke, s tem, da mi 1 kaže da bi mogla 👿 dobit jutri, 1 pa, kot sem napisala 26.6 🙈 zdaj pa ne vem kater datum naj upoštevam 🙈
|
|
|
|