Inčika2
|
Srce11 samo to bom rekla, ne želi si biti na našem mestu in samo upaj, da kdaj ne boš imela rizične nosečnosti. Samo to bom rekla, ostalo so že vse punce napisale. Sončektvoj se strinjam tudi jaz bi se pridružila tej skupini. Morm priti pa do računalnika... Lep sončen dan 🌞 IZVIRNO SPOROČILO: srce11 Lep sončen pozdrav vest skupaj. Sem ravno zasledila to temo o bolniškem stažu, pa me nekaj zanima. Vedno več berem, kaka se vse odločate za bolniško, da ste že od drugega tromesečja doma, nekatere še prej, da delate samo 4 ure na dan ali pa celo, da ste celotno nosečnost doma. Zakaj se za to odločite? Jaz pričakujem prevega otroka in mi niti na misel ne pride, da bi to izkoriščala in ostala doma. Kot prvo bi imela slabo vest glede delodajalca, da mu kar naenkrat rečem, zdaj pa bom ostala doma, kot drugo pa saj nisem bolana, sem samo noseča in mi je prav lepo hodit v službo, da sem aktivna, se vsak dan kredim in delam še naprej. Seveda imam tudi jaz krče in občasne slabosti, kot ve opisujete, tudi starejša nosečnica sem, ampak res ne vidim smisla v tem, da bi ostajala doma, zato me zanimajo vasito resnični razlogi za to.
|