nevergiveup -> RE: Avgust 2022 (16.12.2021 6:09:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika2 Ja res je, tudi meni je rekla, da prej ne rabi hodit. Pa sem stara 38 in imela sem izvenmaternično.Zaenkrat imam samo velike joske in trebuh kot da sem v 3 mescu. Po moje se mi pozna že za to, ker sem suha in to bo moj 3 otrok. Komaj čakam torek,mo imam prvi pregled pri 8t. Res upam, da bo vse ok, glede na to da nimam nikakršnih težav. Aja slabost je pa res minimalna.. Pa zvečer sem lačna 😀 Punce držte se, pišite tukaj, bo lažje, bomo lažje dočakali prvi pregled. 🤗. Aja še nekaj me zanima. A katera vee koliko kg lahko max dvignemo? Jaz imam v službi kar pestro. Včasih dvignem tudi 10kg. Ne upam pa se še povedat, smer bova za božič najprej doma povedala. Kokr da se pač čuvam. Pozdravček 😀 Dvigovala naj bi največ 3 do 5 kil, ampak to je recimo pri meni neizvedljivi, ker imam enoletnico doma 🥰😍 Seveda jo nonstop dvigujem, ampak imam že tri otroke in če je nosečnost zdrava je tako, da se ne bo kar tako prenehala, ker si nekaj težkega dvignila... Seveda se pa vseeno čuvaj in dviguj is pokrčenimi koleni in da si čisto zraven tega kar dvigneš... 💖💖💖
|
|
|
|