MacB -> RE: JULIJ 2022 (12.12.2021 22:47:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: I did it again MacB dobila sem dabroston in boscopan- za krče (upam da sem prav napisala). Krvavela sem zaradi hematoma, za katerega so mi rekli, da se lahko absorbira ali pa tudi ne. Je pa hematom v maternici zraven posteljice, ampak zaenkrat naj nebi ogrozal otrocka. Jemljem še magnezij po priporocilu dr.. Na zacetku sem imela kar krce, zdaj pa me bolj spika.Hvala za odgovor. Upam da bo vse okej. IZVIRNO SPOROČILO: MacB IZVIRNO SPOROČILO: I did it again Je katera že razmišljala da bo sla na nuhalno svetlino? Mogoce nifty? Jaz na nuhalno sigurno grem, za ostalo pa nevem še.A še katero špika spodaj pri maternici/jajcnikih? Nuhalna je itak obvezen pregled. Nifty sva se midva odlocila, da ne greva, ker sva mela res zelo dobro razmerje. Je pa moja tudi krvavela konec novembra, danes pa imava 17 mesecev starega zdravega velikega fanta. Mi smo bili julijci 2020. V tej temi pisem samo zaradi tebe, da ti povem, da ne skrbeti. Probaj biti sproscena. Si dobila kaksne tablete za jemat? Spikalo nase ni. Ja, naša tudi imela hematom. Je zdravnica rekla, da v večini primerov izgine sam in v našem je izginil.Držim pesti, da bo v vašem primeru tudi [sm=bravo.gif]
|
|
|
|