lotty23
|
Špelca, če boš dobro prebrala vse moje prejšnje poste, vseskozi poudarjam, da mora odločitev temeljiti na lastni presoji. Tudi s tem, ko greš v avto, tvegaš, da boš imel nesrečo in umrl. Ali pa ko hodiš po cesti. Povsod so tveganja, zato je pomembno, da se odločiš na podlagi znanstvenih dejstev. Jaz povsod pišem, kakšne so moje lastne izkušnje, da pa ni nič narobe, če se nekdo odloči drugače, kot sem se jaz. Se mi pa zdi popolnoma nepošteno, da se piše po forumih, da so v cepivu strupi, da zato se nosečnice ne smejo cepit. Pri nas v podjetju je 90% precepljenost. Smo različnih profilov, od doječih mam do nosečnic, rakavih bolnikov, starih, mladih, pa pri nobenem ni bilo posledic. Prav tako vsi, ki jih osebno poznam, da so se cepili, nimajo nobenih posledic. Zato imam jaz mnenje, ki ga pač imam. Če ima pa kdo tehtne pomisleke (imamo recimo sodelavko, ki je bila na kemoterapiji in je rekla, da se zaveda, kaj tvega, da pa ne želi trenutno telesa izpostavljati še dodatni kemiji), pa ga zaradi tega nihče izmed nas ne izloči ali ga grdo gleda. Potrebno je res upoštevati vse vidike.
|