lotty23 -> RE: JUNIJČKI 2022 (26.10.2021 15:25:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marjetica6 Pozdravljene. Tudi jaz se vam pridružujem z PDP (po oceni) 12.6. Zaenkrat imam kar hude slabosti, bruham 1-2x na dan. Ponoči me pogosto krči, tako kot prvi dan menstruacije. Imam še 2 dni do prvega pregleda. Me pa zanima eno vaše mnenje. Odkar sem zagledala plusek, se sprašujem, ali bi se morala za voljo zdravja otroka cepiti proti koroni... Zaenkrat še nisem cepljena, a imam res velike dileme. Kaj pa vaše odločitve, se boste (necepljene) v času nosečnosti šle? Govorim strogo iz lastnih izkušenj, naj se pa vsaka sama zase odloči, kaj je zanjo in za njenega otroka najbolje. Jaz sem letos že bila noseča in sem se v času nosečnosti tudi cepila. Nisem imela nobenih posledic. Prav tako so cepljenje priporočali ginekologi ter osebni zdravnik. Pretehtala sem vse možnosti, ki jih imam, in sem se tudi po posvetu s partnerjem odločila za cepljenje. Poznam ogromno nosečk, ki so se cepile v nosečnosti, pa je bilo vse ok. Pomembno je to, da se vi odločite zase, ne glede na mnenje ene ali druge. Vedno bosta dva pola, sami pa se po svoji presoji odločite, v katerega boste vi spadali.
|
|
|
|