nevergiveup
|
IZVIRNO SPOROČILO: fracek Hej hej. Kako ste danes? @Nevergiveup, izcedek ponehal? Kako je pocutje? @Potepinka, dobrodosla. Srecnica, da imas tako kmalu pregled, si torej prva med nami 😁 Javi, kako bo ❤ Jaz se vedno cakam na "izboljsanje" simptomov (7t3d) in se prepricujem, da sem pa morda le srecnica, da me nic konkretno ne mantra. Tu in tam cutim rahel pritisk v predelu maternice, prsi se "otecene", ostalo pa nic od nic. Odstevam dan po dan 😁 Se 11 dni ... 😅 Franček, razen prsi in občasnega spikanja tam dol tudi pri meni nic od nic kar se tiče simptomov. Včeraj sem bila 6 tednov in sem šla kar na urgenco, ker se res nisem več noseča počutila in izcedek je tudi vsak dan po malem pa sem mislila, da je mogoče Že vse itak naprej šlo... No, pa so me pregledali in je kar se tiče nosečnosti vse ok zaenkrat pa plodek je tudi v gestacijski vrečki in v maternici, je pa še prezgodaj, da bi karkoli drugega lahko videli 🤷♀️🤷♀️ Dobila sem tablete Utrogestan zaradi krvavitve, je pa tako majhna, da so tudi to rekli, da verjetno brezveze jemljem. So rekli, da so take krvavitve zelo pogoste in je vzrokov lahko sto (edino ne sme biti premočna oziroma ful boleča). Resnica je tudi, da imam doma enoletnico, ki je deset_ kil in skoooooz po rokah seveda plus še dva druga otroka, tako da sem res zeloooooo aktivna. Svetovali so, da se pač malo umirim in vsaj malo počivam in seveda ne dvigujem preveč nase enoletnice (ha ha ha ha ha... kaj pa naj? 😅🤣)Ampak sem se vsaj pomirila, da sem še vedno noseča 😅😅😅😬😬😬 Lep vikend vsem ❤️❤️
|