erised -> RE: Marčevke 2022 (19.7.2021 20:13:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lashia Hejla! Evo zopet mene po dolgem času, smo se malce premaknili na morsko stran in mi vreme dopušča brkljanje po telefonu. 😉Za mano je prvi pregled z UZ, kjer sem videla svojo pikico in pdp 1.3., tako da lovimo začetek marca. Vedno grem na pregled z ogromnimi pričakovanji, potem pa dobim skope info, da je vse ok. Kar navsezadnje tudi največ šteje. Torej nekaj sigurno raste. Ker sem v kategoriji 35+ pa je bilo že nekaj govora o testih in mi je gin omenil, da se danes večina odloča za Nifty test (ki je btw cca 400e). Ga je katera že imela? Drugače pa skrbeti na zalogo, tudi če imaš prej slabe izkušnje, žal s tem ubijaš samega sebe, saj če gre kaj narobe, je ponavadi z razlogom, da narava poskrbi za to. In vsekakor skrb žal ne bo pripomogla, ravno nasprotno. Vsem želim, da ne bo šlo nič narobe in da boste čim lažje preživele to pričakovanje naših sončkov. 😉😊 Sama ga v prvi nosečnosti nisem delala, ga je pa 3/4 kolegic naredilo. Se mi zdi, da tudi malo zaradi firbca za spol, ker načeloma nobena ni imela pretirano slabe nuhalne. Imajo zadnjih par let res dober marketing, predvsem vse influencerke in se igrajo s nosečniškimi hormoni, da dejansko že skoraj vsaki drugi prodajo ob pregledu, pa sploh ni poceni.
|
|
|
|