Mala vila
|
Meni ste punce tu super. Že prvič smo dale vse skupaj čez in verjamem, da bomo spet. Sem se odločila, da še jaz delim z vami svojo zgodbo, če ne drugega zato, ker ne glede na to kako brezupna je bila na trenutke se je končala super srečno 😊 Od 15. leta naprej sem imela ves čas težave, pcos, kronična vnetja, endometrioza, baje imam pregrado, ena ginekologinja je vidla polipe, u glavnem ni da ni. 3 ginekologinje so bile mnenja, da ne morem zanosit, imela sem že datume za laparoskopijo in histeroskopijo ampak.... sem zanosila, čisto nepričakovano in skor naju je kap, ampak bi težko bila bolj vesela. Potem se je pa začelo... krvavitve, rizična nosečnost, slaba nuhalna, genski testi, horionska biopsija, nosečniška sladkorna, inzulin, mravljinci po celotni levi strani telesa, izguba občutka v obeh rokah, prevelik obseg glavice, premajhen obseg trebuščka... zadnji mesec sem imela preglede na 3 dni, vsakič sem prišla s spakirano torbo, ker so mi rekli, da naslednjič pa sprožimo... 5x sem se poslovila od mojga in 5x pršla nazaj domov.... in pol sem končno rodila... in sem misla, da je končno vse za mano. Ampak 14 dni po porodu je moj mali ful zbolel, pristala sva na pediatrični, prvih par dni noben ni vedel, če bo preživel in še naslednjega pol leta nihče ni vedel, če bo vse ok z njim, še vedno ne vemo, ampak zaenkrat nam kaže odlično. Sem pa polovico porodniške preživela na pediatrični in infekcijski, v korona luksuzu, ko ne smeš iz sobe in ko nihče ne more do tebe. Pa da se ne zapletem preveč v detajle.... po ene pol leta od poroda sva rekla, da bi imela še enga in v naslednjega pol leta se ni zgodilo nič in spet diagnoza pcos in endometrioza, ogromna cista na jajčniku, datum za kontrolo in če ne poči se zmenimo za laparoskopijo, spet so mi rekli, da ne bom mogla naravno zanosit.... in spet sem noseča 🙈🙈 zgleda moje telo funkcionira na princip kdo bo meni govoril da ne morem 😂😂 U glavnem zdej delam na tem, da se prepričam, da bo vse ok in da se ne bo ponovila nočna mora iz prve nosečnosti. Sicer sladkorna mi verjetno ne uide, ampak sem si obljubila, da bom pridna s hrano, da se ne zredim spet za 3 nosečnice 🙈🙈
|