Ladybug00
|
Moje počutje prav strašljivo preveč dobro, kar me skrbi. A ne bi moral vsaj nekaj bit? No, hmm če dobro pomislim, malo slabo spim, se zbujam ponoči, torej kratek spanec, nosečniška nespečnost mogoče? Ali pa luna al pa kj... Včasih se zbudim zaradi mehurja, če se, je to vedno ob 4h. In apetit za 3, kar je pa čudno zame, ker sem slab jedec in sem čez dan do 15h bore malo pojedla, zdaj pa do 12h že vsaj 3x. Posledično sem od testa nosečnosti do danes dobila 1,5kg, tko da jih zdaj imam 53,5kg Pregled imam pa jutri, so mi ga prestavili, ker je moja G zbolela in imam nadomeščanje pri eni drugi. Poročam jutri popoldne. Povedala bova šele po NS, torej čez kakšne 2-3 tedne. Prvo jutri pregled, potem se nekam naročim, še ne vem kam. Vidi se pa že ampak nosim tunike in kakšno lahkotno poletno jopico. Se na teh 50kg kosteh kr hitro trebuh opazi, k prej sem bila ravna k dila gor in dol, zdaj pa vse povsod rastem k kvas za buhtle, tud v noge in rit. Bo treba velik hodit in mal potelovadit, da se ne razlezem preveč. Aja nohte imam dolge in lepe in pa koza se sveti, torej ena rahla mastna plast po celem obrazu, torej sijem. Prej sem imela suho, zdaj kreme ne rabim. In pa kava mi ne paše več, sem pa bila taka nora ljubiteljica kav z penastim mlekom da joj, zdaj me pa to ne pritegne več. Kako ste kaj ostale?