Anonimen -> RE: Januarčki 2022 (30.5.2021 16:26:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mi.sm Hej...se ena nosecka z januarskim izzidom 😉😁 moj prvi pregled je 7.6 in res komaj cakam, to bo moj prvii otrocek😁☺️Zto toliko vecje veselje, poleg slabosti. Ce sm sita, je ok, ce sm “lacna” pa slabo. Se se kateri to dogaja? Pozdravcka😁 Oooo koliko novih. Bo treba seznamcek pospdobit. Bom jutri, ko bom za PCjem in ko si uredim profil in ne bom vec anonimna 🤣 Mene zadnje dni ni, ker?? Ker spim spim spim in imam migreno že od petka in slabosti in bruham tudi in a sem že napisala, da mi je slabo od jutra do večera? Joj pa tako lepo je bilo prvih 6 tednov, zdaj pa grozaaaa slabo nonstop. In se pod 50kg sem padla, že tko me nic ni skup, zdaj me pa tole se pobira. Dons malo boljše, zato sem se lahko tudi javila. Želim vam vsem mirne vikende in da čimprej zagledate svoje srčke. Jaz sem očitno rabila UZ da je moje telo zares dojelo (da so možgani videli tudi sliko) in evo mi vsak dan sporočajo, da sva dva in je divje. Sploh vse mi smrdi, nič mi ne paše, še tist k mi je nekoč ima zdaj čudn okus. Sem mislila, da je to joke, k sem brala, ma evo ti ga na joke. Resnično je lahko čist vse kontra. Nič uživajte. Grem probat iz postle vstat pa kj skuhat, me ostali ptroc čakajo. Ja (iz postle, ura je 16:25)
|
|
|
|