Čebelica_
|
Mogoče bi bilo dobro da o tem obvestiš tudi ginekologinjo in pa da ti odprejo bolniško, saj če se tako slabo počutiš je bolše da počivaš. Upam da ti bo čimprej bolje ❤ IZVIRNO SPOROČILO: DuraceLL Roxy, zelo mi je žal,.. Drži se ❤️❤️ Glede antibiotikov v nosečnosti žal nimam izkušenj. Ubistvu nimam izkušenj sploh s težavno nosečnostjo, zdaj pa sem ko razvalina. Zelo sem občutljiva in imam razbolelo okrog sramne kosti, zaprta sem in občutim maternico cel čas (ni prijetno) ... Hodim počasi, brez dolgih, hitrih, naglih korakov. Hoja na hrib, me mine samo z mislijo,.. Dvigovanje skoraj dvoletnika, mi predstavlja napor... In načeloma sem res zelo čudna, in glede na to, da imam službo 8h na nogah, aktivnega dela na strežni liniji, sem danes komaj zdržala 8h,... Jaz pa sem komaj v 10t... Jutri pokličem osebnega zdravnika, ker želim, da mi pregleda kri, če mi mogoče manjka zelezo ali kaj podobnega, ker jaz tako ne moram funkcionirat.. :( sodelavke pravijo, da sem tudi videti bleda. Eh... Še katera s takimi občutki? Nočem paničarit, samo nekako ne vidim svetle točke, da bo to se prenehalo v naslednjem trimesečju. 😥
|