DuraceLL
|
Pozdravljene, se vam pridružim še jaz. To je moja tretja nosečbost. Prva se je zaključila še pred prvim pregledom,. Drugič se je zgodila 2019 in imam sedaj ob sebi sina :) in sedaj sem spet na tej poti, včeraj sem imela prvi pregled in PDP imam 6.12... Srček bije :) Mi pa je ta nosečbost totalna neznanka. V prejsnji nosečnosti, do težav zarad velikega trebuha, drugih problemov razen s stalnim lulanjem in utrujenostjo nisem imela. V službi sem povedala v 4m in še to me zarad uniforme ne bi opazili sami od sebe hihi.. Sedaj pa slabosti, bruham ne, mi pa je slabo, vcasih tako, da moram prav vlezat se in mi je prav koristila sedaj 14dnevna bolniska za sina, sem bila jaz skroaj slabse 🤦♂️.. Slabosti, utrujenost, konstanten cuden obcutek v ustih, smrkanje, počutim se nafilano in ze v najmanj 5mesecu haha,.. Imam pa izjemno dozivete sanje, kar jih ponavadi nimam,. Aja pa velika kofetarica sem in mi zadnjic kava ni dišala, tako sem dva dni čisto odrezala, in me je tako grozno glava bolela zvečer,.. Zdaj se jo silim malo spit, zaradi glavobola in pomaga. :) Vceraj sem sla oddat tudi urin in kri in tudi dvojnihormonski test. Malo pikico me skrbi nuhalna, je rekla da bo pregledala še žile, ker je vendar sin se rodil v 38t in je bil 2590cm in 52cm.. Kar majhen. Tako da bo preverila to in me skrbi, prav tako rezultat nuhalne, ker v prejsnji nosečnosti ni bil perfekten, sicer ne grozen, ampak dvomi ostajajo,.. Nisem pa šla zato na nifty... Ker bi samo še večjo skrb imela.. Lepo vas pozdravljam in vam želim lepo, mirno nosečnost in zdrave otročke.. Ps: povedala sem samo mami, atiju in teti, ki živi poleg nas, predvsem zato nisem mogla čakat nuhalne, ker se res počutim za en 💩
|