mojcy1 -> RE: Decemberčki 2021 (29.4.2021 7:04:58)
|
Te popolnoma razumem.. Tudi sama sem imela kratko obdobje bruhanja.. Čeprav je pravo bruhanje trajalo samo 1 dan (slabost pa več kot 1 teden)... Sama sem isti dan bruhanja ugotovila da mi pomaga, če jem prepečenec... Tako zdaj vedno zgodaj zju3 jem prepečenec (in nekaj na njem namazano-pašteta, Zdenka sir...)... Tudi grisini in pašteta pasejo v boju proti slabosti, čeprav prej ne bi niti pomislila na to... Potem pa na 2 uri pazim, da spet dam vsaj nekaj malega dala v telo (Jogurt in kruh sta postala No1 izbira za malico, čeprav pred nosečnostjo jogurta sploh nisem jedla...).. Od sadja bi pa ubijal za hruške (ki jih tudi prej nisem mogla videti) in grozdje, ki povsod potujejo z mano... No, zdaj pa že lahko ponovno jem vse... 👍😀 IZVIRNO SPOROČILO: ljub3zen Čestitam, mojcy! 🥰 Tudi jaz si želim, da bomo vse prišle z lepimi novicami s prvega pregleda. Moje počutje se pa kar slabša, danes sem prvič bruhala in to že dvakrat. Enkrat zjutraj in enkrat ravnokar😒 Je pa kr olajšanje po bruhanju, boljše kot neprekinjena slabost, ki mi zamori dan. Upam pa, da to ne bo dolgo trajalo. Da bo res vsaj do konca prvega trimesečja tole minilo. Ker ni prijetno in lahko naredim za tretjino toliko stvari kot prej, ker moram stalno počivat. Ampak seveda bom vse to z veseljem zdržala, samo da bo vse v redu s pikico🥰
|
|
|
|