|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj trebušček?
29.9.2005 11:57:26   
Nataša31
Ojla punce!

Zunaj je deževen dan. kaj kej počnete? Mene so včerja zvečer tako zelo bolele bradavičke, da je bilo JOJ! Malo sem gledala slikce RR nosečnic, pa me je kar presenetilo kakšne lepe in konkretne trebuščke so že imele nekatere pri 12. ali pa 15.tednih. Pa me zanima, kdaj ste kaj same opazile, da je začel rasti trebušček? Sama imam še malce podlage (špehca), tako da ne vem, kdaj se bo kaj videlo...
Lep deževen pozdravček vsem, še posebej pa JUNIJKAM!
Nataša
4 6/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj trebušček?
29.9.2005 12:01:08   
Anonimen
Moj se je poznal že v 8. tednu, ampak pojma nimam, od česa...

Pa me poglej zdaj v albumu, kakšna sem... Kot balon... user posted image

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2005 12:04:36   
reni08
Ojla

Jaz sem v 11t nosečnosti, pa se mi trebušček čist mal pozna, ma verjetno zaradi tega ker sem shujšala za 4 kg, pa se mi je šele sedaj povrnik tek da bi kaj pojedlauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2005 12:48:53   
Aleksandrin
Meni se ja v pasu hitro poznalo, nekje v drugem mesecu, nato se je ustavilo in nekje v petem mi je začel pošteno poganjat ta pravi trbuh.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2005 13:03:12   
Morgaine
Tudi jaz sem spremembo že opazila v osmem tednu. Pri dvanajstih tednih pa sem si kupila že prve nosečniške hlače.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2005 13:11:01   
XXYY
Živjo user posted image !

Jaz sem sedaj v 28 tednu in moram rečt, da se mi trebušček zelo malo pozna. Do petega meseca se mi popolnoma ni nič videlo, se je pa bolj vidlo v boke, ker ga nosim zadaj. Zadaj sem bolj kot balon, a spredaj se pa bolj malo pozna

To je čisto odvisno kje ga nosiš. Če ga nosiš bolj spredaj, boš imela velik trebušček. Če ga pa nosiš v križu, pa se ti ne bo skoraj nič poznalo. Tako je pr men.

Uživajte in pazite nase.

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2005 13:22:54   
tralala
Meni se po 3-h mesecih ni poznalo še nič.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2005 13:48:04   
puncica
V prvi nosečnosti se mi je začel poznat šele v 4-5 mescu, opazil so pa nekateri šele v 7, ko je začel urnk poganjat. Zdej drugič pa se mi tudi še nič ne pozna, še zdi se mi da sem mal v pasu shujšala od slabosti in bruhanjauser posted image , pravijo pa da se drugič prej pozna, tudi že v 8 tednu, ker so vezi po prvem porodu rahlejše. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2005 13:57:48   
anajmad
Prvič,to je skoraj pred 12 leti,sem bila vitka kot smrekauser posted image .Poznalo se mi je komaj tam okrog konec 5.meseca.Drugič,to je bilo lani,sem že pri 16.t imela kar velik trebuh.Za to nosečnost,se mi pa zdi,da sedaj vzadnjih dveh tednih,mi je trebuh kar vzkipel,tako da moram že nositi nosečniške hlače,ker me druga preveč veže.Sem pa v 15.tednu.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2005 14:01:05   
mml
Meni se je takšen bolj konkreten trebušček pojavil nekje v 20 tednu, prej sme lahko mirne duše nosila vse hlače, tudi tiste ta ozke. Potem se je pa kar prijetno večal...čeprav če oblečem kakšen širši pulover in hlače na elastiko, ga še vedno skrijem...seveda če me geldaš od spredaj in ne od strani

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2005 14:06:22   
PBJ
Meni se je začel večati v 18. tednu, pa še to sem samo jaz opazila.Navzven se še ni videlo
Imam pa v albumu slike mojega trebuha od 18.-40. tedna, na vsakih 14 dni.
Je pa seveda čisto različno od posameznice, do posameznice.

lpuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2005 14:59:44   
Andy13
Tudi meni se je začel poznati ok. 16. tedna dalje. Največjo razliko pa sem začela opažati po 23. tednu - od takrat kar raste in raste in v zadnjem tednu (noseča sem 31 tednov) je zelo zrasel. user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2005 15:45:12   
suky
Tudi meni se je mal napihnu v 16.tednu tko da se mi zdej prav lepo pozna, kot bi pojedla malo žogico.Sem pa zdej 19 tednov nosečauser posted image

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2005 19:01:24   
SašaR
Sedaj sem noseča 19 6/7 tednov (torej v 20.tednu) in moram reči da se mi je v zadnjih dveh tednih pojavil trebušček tako bolj da se to tudi vidi (oz. ga kažem). Prej se ni videlo ničesar, razen jaz sem videla da je malo bolj napet.
LP Saša

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2005 21:53:19   
janč
jaz sem sedaj noseča 26 teden, pa mi žal še ni uspelo priti do lepega nosečniškega trebuščka, ampak me vsi sprašujejo zakaj imam toloko "špeha"okoli trebuha-grooza
pač obstajamo tudi drugačne nosečnice

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2005 23:03:08   
Anonimen
Janč, jaz sem pa v 25. tednu in mi noben ne verjame, da imam šele januarja rok, tako velik trebuh imam. Naslednje vprašanje je ponavadi, če mam dvojčke. Sicer se meni ne zdi tako velik, ampak drugim se pa očitno.user posted image
Drugače se je pa tudi meni že okrog 8. - 10. tedna začel poznati trebušček, pa nisem nobena suhica, sem kar malo obložena. V 16. tednu sem imela že zelo opazen trebuh.

(odgovor članu janč)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.9.2005 23:28:33   
ursa_p
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR

Sedaj sem noseča 19 6/7 tednov (torej v 20.tednu) in moram reči da se mi je v zadnjih dveh tednih pojavil trebušček tako bolj da se to tudi vidi (oz. ga kažem). Prej se ni videlo ničesar, razen jaz sem videla da je malo bolj napet.
LP Saša

Midve sva pa skoraj na istem! user posted image  Danes sem noseca 20t in dan cez! Prav tako kot tebi, je tudi meni v zadnjih dveh tednih kar dobro zrastel trebuscek ... se ze dobro vidi, ce nosim kaj oprijetega, drugace se vedno ne! user posted image
Hlac pa nisem mogla zapeti ze tam nekje v 10t .. vsaj tiste za ozke! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.9.2005 9:30:15   
Eviii
jaz sem noseča 19 tednov. o mojem bušiju ne duha ne sluha. jaz ga sicer opazim, da je malo bolj napet, ampak ljudje okoli mene se sprašujejo, če sem res noseča, ali samo fintarim... drugače ozkih hlač že kr neki tednov ne morem več zapet, ker me tiščijo, čeprou nimam velikega trebuha. tudi zredila sem se za samo 2,5 kg do zdej. user posted image  pa vedno bolj brca in se mi zdi, da mi bo kmalu razparal bušija (tisto malo, kar ga je).

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?