Mi11 -> Tretji otrok-nerodno mi je (23.1.2021 12:57:08)
|
2018 sem imela prvega, stara malo cez 30, drugega konec 2019(slabi dve leti razlike). Vse lepo in prav. Ze za drugegs mi je bilo malo nerodno (sploh v sluzbi, ceprav delam v taki firmi, da ne morem dobiti odpovedi in nas je veliko), ker sem delala le dobre pol leta in sla spet na porodnisko. Sedaj sem pa nepricakovano zanosila v tretje in nevem kaj naj naredim. Sedaj mi je pa res nerodno, kaj bojo drugi rekli, kako to zgleda, da ima nekdo tri otroke kar enega za drugim. O tretjem nisem razmisljala, moorda cez 2,3leta, pa se to tezko, bi bila ze blizu 40 takrat. Tako sem zivcna, razmisljam o prekinitvi nosecnosti samo zaradi drugih. Vem da je najlazje rect, naj se ne oziramo na druge. Vecinoma se ne, tukaj v tej situaciji pa zelo. Kako povedati sodelavkam? Spet me ne bo v sluzbi....groza....nic ne spim ze cel teden od kar sem naredila test. Sram me je. Vseeno pa bi rada obdrzala otroka. Skrbi me, kako me bojo vsi gledali, ker sem spet noseca....trenutno si vse predstsvljam, da me bojo gledali cudno, grdo....
|
|
|
|