jogurt (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Piškotka~ -> jogurt (29.9.2005 11:19:23)

Mojemu skoraj 7 mesečnemu jedcu bi ponudila jogurt. Katerega mi svetujete? 

ZARA -> RE: jogurt (29.9.2005 11:21:00)

Jst sem ji prvič dala navaden jogurt, 3.5 %m.m. od Mercatorja. Stara je bla pa tud nekje 7 mesecev...

Maxica -> RE: jogurt (29.9.2005 11:33:56)

Ja, najboljš da probaš kr z navadnim, polnomastnim najprej. Probaj najprej malo, pol boš pa videla, če se bo pojavila kakšna reakcija. Naš kr rad je jogurt, mu pa dam kdaj pa kdaj tudi sadnega, ali pa frutchzwerge, to tudi obožuje.

CatJa -> RE: jogurt (29.9.2005 12:34:14)

Jan je mogoče 2x jedel navadnega, vendar sem mu not vmešala sadje, sicer ga ne bi jedel [sm=smiley5.gif]. Drugače pa vedno je sadnega - jogobello, frutissimo, al neki takega (od Dukata), Topfen Creme (ta je zakon), skuta (od Lj. mlekarn) s podloženim sadjem, ipd. Tistih raznoraznih mini variant se pa nikoli ne poslužujemo. Mini = tiste za tri žličke [sm=smiley21.gif] 

Anonimen -> RE: jogurt (29.9.2005 14:16:41)

Najbolje probat kar z navadnim. Mogoče mu pa čez čas noter vmešaš ali sadje, ali pa kar doma narejeno marmelado (bolj naravno).  Sicer pa če naša je sadni jogurt, je jogobella (zott). Eni zelo pogledajo tudi roke trajanja. Več časa ko ima rok trajanja, bolj je umeten.
LP
Tash

SaaS -> RE: jogurt (29.9.2005 15:13:58)

Jaz mojemu dajem navadni jogurt s 3,5 maščobe in vanj zmešam kakšno sadje, kar pač imam v hladilniku. Že od samega zaćetka mu v jogurt mešam sadje, samega mu nikoli nisem ponudila. Ne vem, verjetno zato, ker tudi meni ni preveč všeč navaden jogurt. Sadnih jogurtov mu pa še ne dajem. Fruchtswerge sem problala, ampak se meni zdi to tako sladko, kar zanič..
Z jogurti sva začela pri dobrih 7 mesecih. Včasih namesto jogurta uporabim tudi skuto.

Lu -> RE: jogurt (29.9.2005 16:25:27)

Jaz sem tudi Maji dala kar navaden jogurt z 3,2% maščobe. Ima rada pa tudi tiste skutke mini ( za 3 žličke, he he ). Saj toliko jih pa spet ne poje, da bi ji lahko škodile. Sem pa tja.

BARBARA R. -> RE: jogurt (30.9.2005 19:57:22)

Alette za otročke po 8. mesecu.

[sm=muca.gif]

Stran: [1]