JackieO -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (21.12.2021 16:26:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: fracek Senorita in Jackie, jaz mislim, da se lahko ze kar z eno nogo in pol veselita in da sta nosecki 🤩 Jackie, na 9. dan sredi dneva in crtica na testku, pa ker imas res vztrajno redne M (na 25 dni se mi zdi, tako kot jaz, zato sem si zapomnila 😁), mislim da test ne laze. M bi mogla ze dobit ne, ce bi bila v naravnem ciklu? Ko je jaz nisem dobila na dan, sem ze vedela, da se nekaj dogaja, ceprav sem potem s testom pocakala se 2 dni za ziher 😅Mocno drzim pesti, da z naslednjimi testki samo se potrdila to, kar danes ze vemo 🤗 Fracek prav imas, zelo redne M imam in nekje v soboto bi jo morala dobiti, ce bi bil cikel normalen/naraven, danes je pa 14 dni po punkciji ni nisem mogla vec zdrzati, saj sama ves kako je. 😊 hvala za podporo punce, upam da se iztece najboljse, bomo videli najprej kaj bo test jutri zjutraj pokazal. 😊 Lilija, hvala za vzpodbudo, meni je sicer kar malo sumljivo, ker imava s senorito isto crtico, isti cas, ampak sedaj si mi vlila se malo upanja, da mogoce FS ni prodal zanic robe. 😅
|
|
|
|