Brina11 -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (3.11.2021 16:28:37)
|
Hej punce. Jaz imam pa težavo. No pravzaprav sploh ne vem, če je težava. Kakorkoli, prejšnji mesec je hitro šel mimo, začetek zadnje menstruacije je bil 25.9. Cikel imam dokaj reden, ponavadi na 28 dni, včasih se zavleče (res včasih) na 30 dni (od kar delava seveda na otroku in psiha in vse). No, včeraj sem nagruntal, da menstruacije ni. Naredila test iz Dma, first sign, minus. Danes med službo letela po Cb tisti s tedni (plačala k zuta, ker sem šla v At lekarno), piše ni nosečnosti. Menstruacije pa ni. Prsi me bolijo zgolj popoldne (torej včeraj in danes 😂, ker prej nisem imela analize, kot vsak mesec). Spodaj me tišči, ne kot pred menstruacijo ampak drugače. V glavnem testi minus, meni se pa keglja. Prebrala že vse. Vem, kaj vse je lahko. Nekako mi ni, da bi sploh klicala g in se vozila v Klagenfurt, da mi bo povedal, da ni nosečnosti in da je po vsej verjetnosti stres. Enostavno ne vem več, niti se mi ne da več analizira, otopela do konca. A je smotrno se počakat in naredit test se kakšen dan kasneje? Itak vem, da ni razloga za alarm, tudi če zamuja do 3 mesece (ja prebrala vse). Mogoče si želim slišati samo kakšno pozitivno, spodbudno besedo. Da mi nekdo reče, ej meni Tut ni kazalo takoj. Če gledam po najdaljšem ciklusu mi zamuja en teden. Kar nekaj. Kakršnikoli nasvet? Hvala.
|
|
|
|