Žanka -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (4.8.2021 21:59:47)
|
Pozdravljene.1leto bo zaj od tega ko sem bila noseča 8 tednov in plod ni imel več znakov ,skratka umrl plod.Imela sem splav,skratka tablete sem morala vzeti ,da se ščistiš vendar pri meni ni blo nič od tablet.Hodila sem vsaki tedn na preglede,skratka septembra so mi na UZ najdli miome ,mam jih več manjše.Enega sem mela na materničnem vratu in so mi ga odstranili OP.Imela sem ginekologa,ki bi mi moral narediti decembra UZ ,če je vse ok.Naredil mi je normalni pregled in nisem bila zadovoljna z njim.Zato sem se odločila ,da ga menjam in res zaradi covida nisem dobila drugega nikjer,maja pa sem si zamenjala in mam zaj žensko.Vprašala me je,če delamo na tem ,da zanosom in sem rekla ,da ja in tudi povedala sem ji da od Januarja naprej delamo na tem samo se ji je zdelo maja ,že predolgo da bi ratalo.Dala mi je takoj napotnico za neplodnost in tudi mož je dobil napotnico brez problema pri svoji osebni zdravnici.Z možem sma imela prvi posvet 19.7 .21 za neplodnost niso nama vse razložli kak pa kaj poteka.3.8 je mož moral dati spermijo ,jaz pa kri ,ko maš ciklus menstrualni med 2-5 dni.11.8 mam pregled UZ ,da vidijo kak pa kaj.Z možem pa mama 2 posvet ali pregled 12.10,ker nevem kaj bodo delali ali povedali,če vse ok ali kaj skratka nevem.Tudi tablete folno kislino pred nosečnostjo morem jest neglede ,če uspe naravno ali ne.Naravno tak vem ,da nebo uspelo,že lani je bil čudeš da je uspelo po 10 letih .Skratka odločila sem se,če sem bla lani noseča ,da probama tudi na tak način.Skratka želim si otroka,ker sem bla zelo razočarana,ko mi je šlo.Tudi odločila sma se ,da probama 1-2 rundi,če rata rata,če ne pač ne.Midva tak mama 2 otroka odrasla.
|
|
|
|