mala_miška -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (20.3.2021 7:46:19)
|
Pozdravljene! V četrtek sem imela pregled v bolnišnici. Kot mi je rekla G, po vsej verjetnosti ne gre za maligno cisto, ampak za endometriotsko oz. čokoladno cisto in mi predlaga odstranitev, da ne pride do neljubih zapletov. Tako da imam predvidoma prihodnji mesec še 1x UZ, potem pa se dogovoriva za poseg (laparoskopija). Je pa med UZ rekla, da je maternica lepa in sluznica prav tako, tako da sem čisto pozabila omeniti miome (predvidevam, da bi jih morala opaziti glede na to, da sem na tem UZ še jaz razločno videla npr. razliko med enim in drugim jajčnikom in cisto na levem) - tako da ne vem - bom naslednjič omenila in naj mi svetuje še glede teh (razen če so se zaradi zeliščnega čaja (miomček) in sirupa (aloe vera + akacijev med), ki ga pijem zmanjšali, kar pa sicer dvomim, ker ga pijem premalo časa (zeliščar, ki se ukvarja s tem, svetuje vsaj 3-tedensko kuro, kar pa pri meni še ni). Navijam za vse, ki čakate, da ne pride M in stiskam pesti za čim več [sm=modricrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|