Anonimen -> RE: Žalost in solze (22.9.2021 11:11:39)
|
@žalost ne tako hitro vrzt puske v koruzo! Jaz vem kako hudo je, pri mojem niso nasli nobenega, bla 4x v postopku ICSI pa so celo nasli vedno nekaj in je prislo do oploditve najinh celic, ampak po transferju, ko zenski vstavijo zarodek (ali max. 2), se ni prijelo, tako da sva trenutno v cakalni za darovano seme. Opravili so mu tudi genetske preiskave, kjer je bil izvid zelo slab. Torej sva se morala sprijaznit, da skupnih otrockov zaenkrat ne bo (mogoce ce medicina v nekaj letih se bolj napreduje), vendar pa na to zal nimamo casa cakat. Zelim ti povedat, ce je prisotnih toliko spermijev in da je od tega vsaj nekaj OK so moznosti!Ne morem si niti mislit kaksno bitko je bil moj partner ob vseh teh rezultatih in tudi novici, da pac ne bo bioloski oce. Doktor naju je potolazil, predvsem partnerja, da pac nebo bioloski oce, mu pa vsekakor bo oce, on ga bo prvi videl, ga ucil hodit, govorit ga vzgajal in vse ostalo kar pride zraven. On mu bo vzor in oce kjub temu da pac seme ni njegovo in bolj se nebi mogla strinjat.Neverjetno hudo nama je bilo obema, ampak sva pregurala in zdaj sva oba v pricakovanju, da prideva na vrsto in koncno zagledava tudi midva plusek.Zelim vama obilo srece in vsega dobrega! samo ne obupat… srecno vsem!
|
|
|
|