monbienaime -> RE: Avgustovčki 2021 (24.12.2020 6:58:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Foxy_foxy IZVIRNO SPOROČILO: monbienaime Evo, jaz sem iz prvega pregleda, zaenkrat vse ok, dete se je videlo, utrip je nasla, zdaj se moram pa prijavit na NS. Ja, tudi jaz se bom vzdrzala, ze razmisljam kako naj se izgovorim, ko mi bodo ponujal.😄 Rec, da si brez okusa 😂 te bojo kr domov poslali. Juhuu, bravo za fajn UZ-je, v katerih tednih pa sta? Js ga bom mela v 10. Moja slabost ni vec znosna in sm kr slabe volje 😔 v prvi sem 4 m bruhala in sm res upala, da se zdej po kaksnem cudezu izognem. Tako da moja bozicna vecerja bo kruh in sir 🤦♀️ ce bo dober dan, bom lahko caj namesto vode. Jaz sem bila 7t5d, moja G dela preglede v osmem tednu, pa ta cas ravno prazniki pridejo in ne dela, me je zato narocila malce prej. Sem drzala pesti da se bo ze slisal srcek.Joj si res ne predstavljam, meni prvic ni bilo slabo niti minute, zdaj pa prejsnji teden kar konkretno, pa je zdaj ze bolje. Sem ze prejsnji teden obupavala, ker sem bila cisto neuporabna. Da bi bila pa vec mescev taka...🤯
|
|
|
|