Anonimna294 -> RE: || pricakujemo NOVEMBRA 2020 (21.12.2020 17:07:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Hvala bogu, da bo vsaj en mesec minil brez tistega hudega pricakovanja bo ali ne bo. 😁 Kaj bo pa potem spet naslednji mesec bomo pa videli. 😎 upam je vama ta mesec ratalo 💪 Zdej se moramo prepustit praznicemu casu, to bo sigurno dobro vplivalo na vse nas. 😇 Kako pa kej vsa tvoja lekarna deluje? Opazis kaksno spremembo? Uff ja kaj pa vem, je pa res ze prava lekarna tole😀Fertilup sem itak tako pozno zacela jemat, par dni pred O, tako da glede tega ne vem. Jemljem še omega3, d3, magnezij z b6 in b12. Po vsem tem ne opazim nobenih vidnih sprememb, pocutje kot ponavadi, no mogoce imam vec energije ali pa je to pogojeno s tem, da je december in mi je res fajn☺️🎄. Krvomocnico pa sem nehala pit par dni po O, ki jo naj bi, glede na aplikacijo, imela na soboto prejsnji teden. SO sva sicer imela tudi na soboto in potem v nedeljo zjutraj na papirju reees ogromno vlecljive sluzi, ampak vem da to ni od SO ker nikoli ni toliko, ubistvu sem prvic imela taksno kolicino. Ne vem kaj zdej to pomeni za O, da bi bila mogoce na nedeljo? Nimam pojma, testov itak nisem delala. Aja pa Fertilup sem na isti dan nehala kot krvomocnico, zdaj pa nadaljujem z Elevitom in ostalimi vitamini.
|
|
|
|