evkaliptus -> RE: Prvi znaki - pred testom nosečnosti (8.10.2020 9:22:42)
|
Napisala bom še enkrat, ker vidim, da je objavilo grozno skrupucalo brez odstavkov... Pozdravljena, Srečuješ se z vprašanji, s katerimi sem se tudi sama, preden sem zares ugledala + . Že na forumu sem prebrala, da so napisale, da tisti mesec, ko je bil test pozitiven, je bilo drugače. In sem težko verjela pa kaj hudiča je bilo tako zelo drugače; no res je bilo drugače in zaradi tega sem delala test že pred izostankom (čeprav, sem si strogo zabičala, da ga v izogib razočaranju ne bom)... jaz sem se počutila tako zelo drugače, da sem rekla, če test ne bi pokazal + je z mano nekaj hudo narobe. No pa da preidem k znakom: - prsi so me bolele in bile napete, ampak drugače kot pres M. Izrazito bolj napete in večje ter vsake toliko me je v njih špiknilo, kot neka elektrika... - tiščalo me je v maternici, kar me je prej samo na dan M, za kar je bilo pa še prehitro (ker sem vedela, kdaj sem imela ovulacijo). Pa pritisk je bil drugačen kot sicer, ko so me dajali krči. - bilo mi je slabo, če nisem jedla in sem zato morala zajtrkovati, kar prej nikoli nisem (prej sem pila kavo in je bil moj prvi obrok malica v službi) -bila sem neznosno utrujena -na sploh sem se počutila čudno... sploh ne znam opisat. Simptomi par mesecev prej, ko sem upala na + niso bili niti približno takni kot potem, ko sem bila zares noseča. In CB je res praktično takoj pokazal bledo črtico, čez en teden sem ga ponovila se je pa v sekundi pokazal + viden iz aviona🙂 Res pa je, da ene nimajo znakov... jaz sem imela res izrazite in (žal) nekateri trajajo še vedno🙈 Želim ti, da kmalu ugledaš + 💜
|
|
|
|