undiscovered -> RE: Junijke 2021 (15.12.2020 19:19:30)
|
Tudi jaz imam naslednji pregled 5.1., bo pa že 5.pregled. Prvi pregled sem imela že konec oktobra in me je do nuhalne naročal na 2t, zdaj bom imela po 1 mesecu. Nuhalno mi je moj ginekolog sam pogledal in pravi, da je za trenutno starost razvitost organov ok, tudi koža na vratu je tanka. Sem pa videla že vse rokice, nogice, oči, srček. Mi je tako fascinantno, da je na taki mali kepici že vse to vidno 😊. Edino žal mi je, da sem pozabila za sliko reči, da bi še partner videl. Je pa tudi meni še vedno grozno slabo, sem mislila, da gre že na boljše ko sta bila dva dneva znosna, pa se je spet vrnilo. So pa vsaj vsakodnevni glavoboli minili. Je imela še katera probleme z njimi? Dobila sem zaenkrat samo 1kg, ampak upam, da bo do naslednjega pregleda že kaj več, glede na to, da končno lahko malo več pojem. Trebuh se mi pa že kar ornk pozna (verjetno se pozna, da je 2.nosečnost), partner rekel, da ne ve, če bova lahko novico skrivala do 20.tedna 😄. Sva hotela z novico počakati do morfologije. Ve ste že delile veselo novico? Sama sem iz Ljutomera, od kod pa ste ve 😊?
|
|
|
|