|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj noče piti?
29.9.2005 8:58:12   
mia-2
Imam eno težavo.Naš fant je star 5 mesecev, hranim ga z adaptiranim mlekom in tudi že dodajam sadne kašice.Težava pa je v tem da ga nikakor ne morem pripraviti do tega da bi pil tekočino.Poskusila sem že vse mogoče čaje, sokove, vodo in nič.Popije naveč 20ml-to pa je premalo glede na to da ni dojen. Pil je smo poleti ko je bilo najbolj vroče.Sem poskusila na žličko pa ve kar mu dam notri izpljune.Posledično pa se dogaja to da ima zelo trdo blato(sicer kaka vsak dan).Kako naj ga prepričan da bi vsaj malo pil?LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj noče piti?
29.9.2005 10:01:45   
piščanc
mi imamo podobnega kašturna doma, pitje je za zabavo, včasih popije par požirkov kar iz skodelice, flaška je user posted image , sicer se še doji, ampak vseeno. no obožuje pa cuzanje grozdja. tako namesto flaške zdaj vzamem s sabo grozdje, jaz ga pregriznem na pol, tako da gredo stran še peške, potem ga pa stisnem v njegova usta, oz. on cuza grozd v moji roki. sicer potrebuješ slinček in še kaj zraven, ni najbolj higienično... ampak odžeja pa se, blato tudi nima trdo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2005 10:33:18   
asija
Moja že od rojstva zalo malo pije. Čez 15 dni bo stara 1 leto in mi popije na dan komaj 1 dcl tekočine. Nikoli ni žejna. Res pa je, da mi poje ful veliko sadja. Poskusili sva že vse pitje iz kozarčka, s slamico, po žlički. In tudi od čajov sokov in vode. Nikoli ni žejna. Blato pa ima bilj tekoče kot trdo.

Če ima trdo blato mu daj malo jabolčnega soka od fruteka ali pa mu namoči suhe slive in mu daj malo soka. boš videla, da bo bolje, ko ti bo začel vse jesti. Moja je imela tudi probleme s prebavo, sedaj pa je vse o.k.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2005 10:53:36   
morskadeklica
Tudi moja je na adaptiranem mleku, sicer je že gosto hrano, ampak ravno tako ne popije vse skupaj nič. Dokler je bila samo na mleku, ni popila niti 5ml, kljub temu, da sem ji non stop ponujala za pit. Zdaj kak dan popije npr. 60ml (kar je zanjo veliko), včasih pa cel dan le dva požirka. Kadrkoli sva v posvetovalnici, je vse ok, tko da, če noče pač noče.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2005 11:56:57   
Anonimen
Moj mali tudi pri 3 mescih ni hotel več pituser posted image
Pa je ponavadi delavalo da je bilo toplo, ali pa da sem naredla 100ml vode, 125ml pa fruteka.Pa sva tudi spraznila flašo in pol!user posted image

(odgovor članu morskadeklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2005 9:14:26   
eva2604
OJ!
Tudi mi smo stari 5 mesecev, pa naša tamala je pravtako že od drugega meseca na prilagojenem mleku, ampak zmeraj sva pili tekočino, najprej vodo, sedaj pa šipkov ali pa borovničev čaj, to pije z užitkom. user posted image Kaj se pa tiče kupljenih sokov kot so frutek in podobne stvari pa niti slučajno noče pit!user posted image  Pa je niti ne silim, saj je to tak vse umetno! Raje ji stisnem kakšno sadje pa tisto malo spije!user posted image  

Pa uživajte!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2005 10:32:52   
Barči78
Tudi jaz sem poskusila vse sorte čajev, vodo, pa nič. Najraje je popila komarčkov čaj, če sem jo že pripravila do tega. Na koncu ga je pa itak cel dan ven metala, ker toliko poliva. Patronažna sestra mi je rekla, da je ni treba silit, da pač ni žejna in ne rabi. Sicer boš pa videla, če bo otrok dihidriran. Eni pač rabijo več tekočine, eni manj. Nič se sekirat. Itak pa tudi z mlekom zaužije tekočino. V bistvu je na vodni osnovi.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2005 19:49:21   
sezam
Tud naša spada med tiste, ki nočejo piti. Če popije 20 ml na dan je že veliko. Drugače se še dojiva, ima pa že 3 goste obroke (sadni, zelenjavni in mlečne kašice).

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2005 19:54:42   
BARBARA R.
Kaj pa po klasičnem lončku z nastavkom.Kristina je tako začela pri 4.-h mesecih.

user posted image

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2005 21:08:30   
lara11
Tudi midve sva med tistim,ki bolj malo pijejo.Do 4 meseca nic,potm pa je zbolela-slaba voda.Zdravnica nama je rekla da morava spiti vsaj 1 liter na dan.Dojiva se ne vec,ima samo en mlecni obrok na dan.Tko da se sedaj trudiva in spraviva nekako tisti liter vode na dan vase(cetudi v spanju).Sedaj je stara 9 mesecev.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?