|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2021
27.9.2020 12:28:22   
evkaliptus
Mene mehur zbudi 🙈 
Meni je tud rekla, da bom doma merila, če bo pri njej še kaj višji, nazadnje je bil 140, kar je ok, ampak zame je pa ohoho... 

Joj, upam, da se pocajtaš! Veliko čaja, meda, juhice, pa kakšen vitaminček še ekstra. Držim pesti 🤞 Jaz grem v sredo v laboratorij ponovno, po laparo sem imela ne ravno dobre izvide, pa smo rekle, da grem raje še enkrat, za bolj realno sliko... za urin pijem brusnico in koprivo in upam, da res ni kako vnetje😩 

In upam, da ne bom celo nosečnost na bolniški hudiča... 

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.9.2020 23:26:11   
Kamničanka1
Živjo 😁 nisem nobenih obvestil o vaših odgovorih dobila na mail in sem prišla vseeno mal pogledat in bum! miljon odgovorov 🤔😁

Mene pa ful matra nespečnost 😕. Vsako noč se par ur obračam v postelji preden zaspim. Sanjam pa noro žive sanje in se seveda zbudim čist zmatrana. Kakšen predlog za izboljšanje spanja?
Komaj čakam na 12.10. na prvi večji pregled. Upam, da bo vse ok 🤞. 

(odgovor članu evkaliptus)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.9.2020 8:20:19   
Sun89
Ojla. Kako ste? Dejte mi neki povedat a je že kera slišala, da bodo kj drugače sprejemale ginekologinje nosečke pač manj pregledov v času corone? UPAM DAA NE!! RES

(odgovor članu Kamničanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.9.2020 8:40:22   
evkaliptus
Kamničanka, jaz sem si prestavila mail iz promocij v glavno, ker mi je prej tudi vedno v promocije metalo obvestila in nisem videla, kdaj ste odgovorile 😊Hmm glede spanja imam jaz aplikacijo Calm in če ne gre zaspati me katera od sleep meditation sigurno 123 popelje v globok spanec. Mislim, da imaš pa te posnetke tudi na YouTube 😉 sicer spim zelo različno... včasih me takoj zmanjka, včasih mi noben položaj ne paše... bolj pa moti spanec lulanje, ker grem vsaj enkrat sredi noči...

Sun, glede omejenih pregledov v času korone, sem jaz brala v času epidemije https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/prvi-pregled-v-nosecnosti-zaradi-epidemije-nekoliko-pozneje/518384
Ampak, epidemije sedaj ni več, tako da ne vidim razloga za manj pregledov. Mene recimo je na prvi pregled naročila pri 6 tednih, torej ni bil prvi pregled kasneje, zaradi korone. Verjetno je pa odvisno od posameznega ZD ali bolnice... Tudi glede obiskov, prisotnosti partnerja ipd...

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 179
28.9.2020 8:49:14   
Kamničanka1
Evkaliptus hvala za ideje, upam da bo šlo. Danes ponoči sem prvič po dveh tednih zaspala takoj! Prosim naj ostane 🤞. Drgač tudi mene daje en prehlad, mogoče je pa povezano...

A partnerji lahko pridejo zraven na pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 180
28.9.2020 9:49:48   
evkaliptus
Pri nas lahko, ampak midva bova šla skupaj samo na nuhalno in morfologijo. Na pregledih sem sedaj obakrat dobila slikico UZja, da tudi on vidi otročka in ne vidim potrebe, da bi bil zraven na rednih pregledih 🙂

Neposredna povezava do sporočila: 181
28.9.2020 9:57:54   
Kamničanka1
Aha, kul. Bom vprašala na naslednjem pregledu, če je lahko tudi moj zraven kdaj. 🤞☺️

Neposredna povezava do sporočila: 182
28.9.2020 10:01:07   
evkaliptus
Že veste kam boste šle na nuhalno? 

Neposredna povezava do sporočila: 183
28.9.2020 10:54:00   
PozitivnaEnergija
glede pregledov, vem da so meli spomladi ful skrcene preglede, za zdej pa ne vem najbolje vprasat.

Pri nas razen nuhalne in morfologije partner naj ne bi bil zraven, itak ponavadi ti zmerijo pritisk, tezo, pogleda izvid vode, mogoce z doplerjem preveri utrip, to je pa to v vecini.
Na nuhalno sem sla v prvo k dr. Strah v Domžale, tako da razmišljam  da bi šla spet tja.
Menda je tudi tu v lj v Dravljah ena fajn za nuhalno. Obe pa ponujata tudi nifty če se bova odločila.
Kamničanka kaj pa kakšen metin čaj zvečer, jz na sreco me trenutno nespecnost ne daje, sanjam pa ful živo skor vsako noč, tako da zjutraj bi pa spala potem. Prehlad mi počasi popušča, tako da se veselim srede in prvega pregleda, Danes sem točno 8w, in jeeeej preživela moj najbolj kritičen teden. 
Evkaliptus, zelo ti privoscim da se sestavis nazaj, in da ne bos cel čas na bolniški ♥️

Neposredna povezava do sporočila: 184
28.9.2020 11:02:32   
evkaliptus
Pozitivna, super, da ti je bolje, sedaj pa samo pozitivno naprej❤️ In hvala, tudi jaz upam, da bo vsaj drugo trimesečje lepše.

En čajček od Teekane je dober, pa še organic je: sleep & dream

Jaz sem se naročila v Dravlje, naročili so me pri dr. Lomškovi, mož bo lahko prisoten (to raje preverite, ni namreč pri vseh, zaradi te korone 🙄 )Ali jo katera pozna slučajno? Sicer Dravlje hvalijo, tako da verjetno so vsi ok... 

Neposredna povezava do sporočila: 185
28.9.2020 11:22:42   
Sun89
Na nuhalno k Goslar v kamnik in morfologijo......

Upam da nebodo skrčeni pregledi, k se mi bo strgal, 😂 jaz bi mela vsak teden pregled 😂
Za spanec boljši pa kakšno banano pred spanjem, topel mlek....?? 

Neposredna povezava do sporočila: 186
28.9.2020 11:49:51   
Svečka123
Zdravo!

Kar se tiče prisotnosti partnerja, raje naj vsaka preveri pri svojem ginekologu kakšno imajo politiko. Jaz sem prejšnji teden vprašala mojo in je rekla, da partner ne sme bit prisoten na nobenem od pregledov ☹️ Tako da malo razmišljam, da bi 1x šla samoplačniško, da vsaj enkrat tudi on lahko vidi pikico, sploh, ker je to najin prvi otrok. 
Me pa zanima, ali imate kdaj takšne dneve, da imate občutek v maternici kot da se bo vsak čas ulila M? Pač enak občutek kot tik pred M? A je to normalno in običajno? Zaradi teh mojih krvavih izcedkov sem čist paranoična, pa sploh ne vem kaj je normalno in kaj ne 😟

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.9.2020 11:55:05   
Sun89

Ja imam občutek včasih k da bo menstra prišla, že zadnjič dva dni pred pozitivnim testom sm, ze mislila da bo mensta in to plusk,,,, je res da so ful isti simptomi kot pred m.. 
IZVIRNO SPOROČILO: Svečka123

Zdravo!

Kar se tiče prisotnosti partnerja, raje naj vsaka preveri pri svojem ginekologu kakšno imajo politiko. Jaz sem prejšnji teden vprašala mojo in je rekla, da partner ne sme bit prisoten na nobenem od pregledov ☹️ Tako da malo razmišljam, da bi 1x šla samoplačniško, da vsaj enkrat tudi on lahko vidi pikico, sploh, ker je to najin prvi otrok. 
Me pa zanima, ali imate kdaj takšne dneve, da imate občutek v maternici kot da se bo vsak čas ulila M? Pač enak občutek kot tik pred M? A je to normalno in običajno? Zaradi teh mojih krvavih izcedkov sem čist paranoična, pa sploh ne vem kaj je normalno in kaj ne 😟

(odgovor članu Svečka123)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.9.2020 12:05:30   
Kamničanka1
PozitivnaEnergija nekje sem prebrala, da nosečke ne smejo mete? 🤔 Včasih sem tok zmedena, vsak seznam malo drugače pove...eni meto ja, drugi ne...eni mocarelo ja, drugi ne 🥺

Sun aha Goslar? Jaz sem iz Kamnika in bom probala kje v blizu seveda. Je Goslar v redu?
Svečka tudi jaz včasih kej takega začutim in se ful ustrašim 😕 samo res tak blag občutek pred krči in pred menstro...upam, da to ni nič.

(odgovor članu Sun89)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.9.2020 12:08:42   
Kamničanka1
Haha Sun...meni se že meša malo. Nimam dolgo te ginekologinje in pozabim, da ima dva priimka. Goslar Žiberna je moja gineko. 🤦‍♀️🤦‍♀️  Pa praviš, da ona dela nuhalno? Na seznamu na spletu je namreč ni. 🤔

Neposredna povezava do sporočila: 190
28.9.2020 12:10:53   
evkaliptus
Meto lahko brez zadržkov, eterično olje npr naj bi pomagal tudi pri slabosti 😉 

Tole pravi Pušenjak: “ Vsekakor za nosečnico niti za plod metin čaj ni nevaren oziroma škodljiv.”

Neposredna povezava do sporočila: 191
28.9.2020 12:14:08   
evkaliptus

Jaz sem jo našla na seznamu pod ZD Domžale 😉
IZVIRNO SPOROČILO: Kamničanka1

Haha Sun...meni se že meša malo. Nimam dolgo te ginekologinje in pozabim, da ima dva priimka. Goslar Žiberna je moja gineko. 🤦‍♀️🤦‍♀️  Pa praviš, da ona dela nuhalno? Na seznamu na spletu je namreč ni. 🤔

Neposredna povezava do sporočila: 192
28.9.2020 12:26:37   
Svečka123
Ste me kar malo pomirile, da imate tudi ostale občasno podobne občutke kot jaz 😊.

Kar se tiče nuhalne, jaz zaenkrat nisem kaj preveč razmišljala, ker bolj držim pesti iz tedna v teden, da bom do nuhalne sploh prišla.. 
Sicer pa mislim, da nuhalno izvaja tudi moja ginekologinja (dr. Meglič). Tako da če je temu tako, potem bom nuhalno opravila seveda kar pri njej. 

Neposredna povezava do sporočila: 193
28.9.2020 12:48:35   
Kamničanka1
Evkaliptus hvala. Bom definitivno poskusila z meto. 🤞

Aja sej res. Dve ginekologinji sta menjali Kamnik - Domžale. Verjetno ni posodobljena stran?  Takoalitako mi bo pa to tudi sama povedala ob naslednjem pregledu 😁

(odgovor članu Svečka123)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.9.2020 13:35:11   
PozitivnaEnergija
ja meta mislim da ni problematicna, jaz si dam pepermint naprimer v difuzor zdaj ko mi je slabo, pa še nos odpira ;) edino pazite katera se posluzuje etericnih olj da proti koncu nosecnosti pepermint opustite ker naj bi zaviral laktacijo, nadomesti se ga potem s komarckom ki laktacijo pospesuje ;) ampak do tega je še dolgo ;) 

Proti slabosti meni najbolj pomagajo ingverjevi bonboni, in poln želodec ;) 
Upam da bo možno da je kdo s tabo na morfologiji vsaj, ker sem imela željo da bi lahko s seboj peljala starejso hčerkico, ki bi ji bilo to reeees doživetje. Sicer bom šla pa ko bo čas na samoplačniški 3d, pa jo takrat s seboj vzamem. 
V prvi nosečnosti me je g enkrat presenetil, in rekel morem še nekaj 3d preverit, in takrat sem videla tamalo v trebuhu v obrazek, ki je bil izrezan moj mož 😍 tako da jaz nisem bila nič presenečena ko se je rodila in je bila njegova čista kopija.
Drugače pa glede obcutka pted menstruqcijo, ja včasih me špika, včasih se mi zdi dq me bo krčilo, ampak mislim da so to samo normalna raztezanja maternice ki se vztranjo širi in ustvarja prostor za naše pikice.

Neposredna povezava do sporočila: 195
28.9.2020 13:40:28   
PozitivnaEnergija
aja glede mocarele pa en nasvet, glejte da so siri pasterizirani  v tem primeru ni problem glede uživanja, jaz sem bila na to pozorna že v prvi nosečnosti in ugotovila dq so v trgovini tudi pasterizirane mocarele in feta, tqko da sem jedla oboje, pa splošno mlecni izdelki naj bodo vsak pasterizirani. Izognila sem se pršutu, tatarcu, karpaču in sušiju, in zelenjqvo za solato pač dodatno oprala, sploh če je domača z vrta. Sicer sem jo pa rajši uživala soparjeno ali pečeno na ponvi/žaru. Priporočajo tudi izogibat se ribam ki so na vrhu prehranjevanje verige, zaradi vsebnosti kovin. Bolje je naprimer jest sardelice, kot kaksno tuno. Torej jesti ribe ki so plen po domače ;) ne plenilec. 

Neposredna povezava do sporočila: 196
28.9.2020 13:44:31   
evkaliptus
Ja, večina teh trgovinskih mocarel in fet je pasteriziranih, prav tako npr majoneza, ne smeš domače, kupljeno lahko 😉 

Si me spomnila in sem hitro vklopila difuzor 😄 pa še poživljajoč efekt ima menda, danes sem taka lenobna in brezvoljna, samo ležim že cel dan...

Neposredna povezava do sporočila: 197
28.9.2020 14:20:54   
amelia_
Punce, jaz se bom od vas poslovila. Sem bila danes spet samoplačniško na pregledu in sem dobila napotnico za splav.
Utripa ni bilo, prav tako ni plodek od prejšnega tedna nič zrastel in mislim,da je to to.

Neposredna povezava do sporočila: 198
28.9.2020 14:24:01   
Kamničanka1
Pozitivna super, hvala za nasvete 🧡.

Pol se splača plačat za 3d? Kaj vse dodatno lahko izveš pri 3d?

Neposredna povezava do sporočila: 199
28.9.2020 14:24:59   
Sun89

Pol mava pa isto ginekologijo hehe😎 men je ona čist fajn, prej sm mela Istenič Evo pa je šla v penzion, ja pri prvi nosečnosti mi je ona vse delala nuhalno in morfologijo Tamara goslar
IZVIRNO SPOROČILO: Kamničanka1

Evkaliptus hvala. Bom definitivno poskusila z meto. 🤞

Aja sej res. Dve ginekologinji sta menjali Kamnik - Domžale. Verjetno ni posodobljena stran?  Takoalitako mi bo pa to tudi sama povedala ob naslednjem pregledu 😁

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?