Sun89 -> RE: MAJČICE 2021 (24.9.2020 14:59:21)
|
A si mela na koncu fantka? :) kao pravijo, če ti paše kislo bo fantek😄😄 nifty pa moje mnenje, sm tud že jaz slišala da so kiksnl daš pa 300€...... Nevem.. Bolano... IZVIRNO SPOROČILO: PozitivnaEnergija Jaz sem sedaj sicer v tretje noseča, (en ss, ena donosena 5 let nazaj), takrat pri drugi nosecnosti sem delala nuhalno in dodqtno dvojni hormonski, ceprqv mi je ze po nuhalni rekla da ni potrebe ker je bilq nuhalna res super. Zdaj pa pac razmislam o niftyju ker bom letos 34. Takrat se je nifty šele začel in gq realno g sploh še niso nekej ful podpirali. Po drugi strani imam pa kolegico, kjer sta šla na nifty in je bilo vse ok, sedaj imata pa puncko, ki jo je mogla s cr roditi prej, uradno zaradi zastoja v rasti, ampak še po 2 letih nimata res diagnoze a je genetskega izvora al kaj sploh je, počasi napreduje, ampak res počasi. Pri 2 recimo še ne hodi. Zato me več zanima o niftyju ali je to spet statisticna zadeva al dejansko lahko recejo za sigurno kot pri amnio. Jaz do tega tedna nisem imela hudih slabosti, sm pa ke. Malo me že ves čas (od 5. Tedna) špika po jajčnikih. Ta teden so se mi začeli valovi hudih slabosti, ko pomislim ali bo končni rezultat wc školjka....v večini primerov morm samo želodec napolnit...jedla bi skos...sam zdej k mi je slabo se težko pripravim da kej pojem. 14 dni so mi pa dišali burgerji na polno...pq ne mcdonalds....pač te bolj "zdrave" alt_ernative s polnozrnatimi bonbetami in veliko zelenjave :))) V prvi (uspesni) nosečnosti me je moj zezal da bo eta lahko moj sponzor, ker sem imela uno tipicno nosecnisko s kumaricami do nekje 7 meseca sem pojedla po 1 kozarec vcas celo 2 kislih kumarc na teden 🙈🙈
|
|
|
|